Ροή

Επέστρεψαν σπίτι τους και οι δύο ανήλικες αδελφές

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης των δύο ανήλικων αδελφών, που αναζητούνταν από το περασμένο Σάββατο, όταν είχαν χαθεί τα ίχνη τους από την πλατεία Αττικής.

Μετά την 11χρονη Άννα, η οποία επέστρεψε σπίτι της χθες το απόγευμα, λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε και η 14χρονη Ειρήνη, δίνοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειάς τους. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους, όπως διαβεβαιώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., πίσω από την εξαφάνιση των δύο κοριτσιών κρύβονται οικογενειακοί λόγοι. Η αιτία που οδήγησε τις δύο ανήλικες αδελφές να εγκαταλείψουν το σπίτι τους ήταν πιθανόν ακόμη ένας καβγάς μέσα στην οικογένειά τους.
Τα κοριτσάκια εξαφανίστηκαν στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου από την πλατεία Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η δήλωση εξαφάνισής τους από τη μητέρα τους έγινε την επόμενη μέρα. Αμέσως σήμανε συναγερμός τόσο στην ΕΛ.ΑΣ. όσο και στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον εντοπισμό τους.
Οι επικεφαλής των ερευνών εξαρχής είχαν εστιάσει στο ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των κοριτσιών και απέκλειαν το σενάριο αρπαγής. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν εκδόθηκε Amber Alert, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά κοινοποίηση της εξαφάνισης των ανηλίκων στα ΜΜΕ.
Επικοινωνία
Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα η μικρή Αννα έδωσε σημεία ζωής, επικοινωνώντας μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook με φίλους της. Τα προσωπικά στοιχεία και οι φωτογραφίες εκείνης και της αδελφής της είχαν δοθεί στη δημοσιότητα, προκειμένου όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Οπως είναι φυσικό, οι φίλοι της θορυβήθηκαν κι εκείνη απάντησε στα μηνύματά τους για να τους καθησυχάσει, λέγοντάς τους «είμαι καλά».
Λίγες ώρες αργότερα η 11χρονη επέστρεψε από μόνη της στην οικογένειά της, ενώ θέμα χρόνου θεωρούνταν η επιστροφή και της μεγαλύτερης, όπως και έγινε.

Πηγή www.ethnos.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι ανατίναξε σιδηροδρομική γραμμή στη… Σιβηρία

Σαμποτάζ μέσα σε ρωσικό έδαφος και μάλιστα πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα από το μέτωπο ισχυρίζεται ότι…

1 Δεκεμβρίου 2023

Ακρίβεια: Η Ελλάδα κάνει πρωταθλητισμό στον πληθωρισμό τροφίμων – Το στοίχημα για τα Χριστούγεννα

Η Ελλάδα συνεχίζει να κάνει πρωταθλητισμό στην ακρίβεια παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τα…

1 Δεκεμβρίου 2023

«Αριστερά Μπροστά»: Το πιθανότερο όνομα για το νέο κόμμα Χαρίτση-Αχτσιόγλου

«Αριστερά Μπροστά». Στο όνομα αυτό για το νέο κόμμα που προέκυψε από τη διάσπαση του…

1 Δεκεμβρίου 2023

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στα σχολεία τους

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που…

1 Δεκεμβρίου 2023

e-ΕΦΚΑ: Έρχονται ενιαίες παροχές για όλους τους ασφαλισμένους

Υπό κατάρτιση είναι ο νέος ενιαίος κανονισμός παροχών σε χρήμα του e–ΕΦΚΑ, με στόχο την…

1 Δεκεμβρίου 2023

«Ντρέπομαι πάρα πολύ» – Τι λέει μαθήτρια που είδε συμμαθητές της να διακινούν ψεύτικες γυμνές της φωτογραφίες

«Είναι πολύ άβολο. Ξέρω ότι την έχουν δει πολλά άτομα και ντρέπομαι πάρα πολύ για…

1 Δεκεμβρίου 2023