Αθλητισμός

Έπεσε ηρωικά μαχόμενη η Κ19 της Νίκης των χιλίων προβλημάτων

Ηρωικά μαχόμενη έπεσε η Κ19 της Νίκης χάνοντας 1-2 από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κυανόλευκοι» μόλις μετά βίας συγκρότησαν ενδεκάδα και στο δεύτερο ημίχρονο έμειναν με δέκα παίκτες, αφού αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Για την Κ19 της Νίκης φέτος κανείς δεν δείχνει να ασχολείται εκτός από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα έχει φτάσει σε σημείο να δυσκολεύεται να συγκροτήσει ενδεκάδα.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και στην 7η αγωνιστική εναντίον της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο Δημήτρης Μπράτσος μετά κόπων και βασάνων συγκέντρωσε έντεκα ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αγωνιστούν κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», αφού πλέον κανείς άλλος δεν ασχολείται.

Παρά τις τεράστιες δυσκολίες και οι έντεκα της Νίκης ήταν υπέροχοι. Πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση και θα μπορούσαν να είχαν πάρει έστω τον πρώτο τους βαθμό, εάν δεν υπήρχαν εξωγενείς παράγοντες, όπως καταγγέλλεται.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και εξ αρχής το έργο της Νίκης ήταν δύσκολο. Παρόλα αυτά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στο πρώτο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Στην επανάληψη η βολιώτικη ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Κοφινάς δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με πυρετό με συνέπεια να αντέξει μόλις 45 λεπτά, αφού οι δυνάμεις του τον είχαν εγκαταλείψει.

Κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες η Νίκη κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Μάρκου ανοίγοντας το σκορ. Σαν να μην έφταναν τα προηγούμενα, οι Σχοινάς και Γκάγκας έπαιζαν τραυματίες, με συνέπεια να ενταθεί η πίεση των φιλοξενουμένων που γύρισαν το παιχνίδι με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Πάντως οι «κυανόλευκοι» εκφράζουν έντονα παράπονα για τη φάση του νικητήριου τέρματος που επιτεύχθηκε στο 90’. Αρχικά ο Σίλελης τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά ο κ. Ρίζος δεν διέκοψε το ματς ως όφειλε. Ακολούθησε επιθετικό φάουλ στον Διακόσια, που επιχείρησε έξοδο για να μπλοκάρει την μπάλα. Προκλήθηκε σύγχυση στην περιοχή και ο παίκτης της Αναγέννησης χρησιμοποίησε το χέρι του για να σκοράρει, όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι. Ο διαιτητής δεν καταλόγισε καμία από τις παραπάνω παραβάσεις, με συνέπεια να γίνει το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΙΚΗ Κ19: Διακόσιας, Σπανόπουλος, Σίλελης, Γιωτόπουλος, Τόκας, Μπέγκα, Πέτσης, Σχοινάς, Μάρκου, Γκάγκας, Κοφινάς.

 

Δ. Μπράτσος προς παίκτες:

Είστε οι ήρωές μου

Παρά την ήττα και τον τρόπο με τον οποίο προήλθε, ο Δημήτρης Μπράτσος έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν. Ο Βολιώτης προπονητής, ο οποίος κοουτσάρει την ομάδα με πατερίτσες εξαιτίας του τραυματισμού του στο πόδι, έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, όπου ανέφερε τα κάτωθι:

«Πόσο περήφανος. Με δέκα παίκτες, δύο τραυματίες να κερδίζεις 1-0 και να χρειάζεται ο διαιτητής για να χάσεις. Μόνο κερδισμένοι βγήκατε από αυτόν τον αγώνα. Όντως κάτι ήττες είναι καλύτερες από νίκες. Είστε οι ήρωες μου…»

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου Κ19

Πρόσφατα άρθρα

“Be Greek for day” Επιτυχημένη προώθηση της Ελλάδος μέσω της “CHOOSE GREECE” στη Ρουμανία

Δυναμικό παρόν έδωσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην εκδήλωση «Be Greek for a day», της Choose…

3 Απριλίου 2024

Ενημέρωση…

Ένας σύγχρονος τρόπος ενημέρωσης είναι και αυτός που φαίνεται στη φωτογραφία. Σε ένα καπάκι από…

3 Απριλίου 2024

Συνελήφθη με όπλο στον Αλμυρό

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού,…

3 Απριλίου 2024

Εμβόλιμη αγωνιστική χωρίς τη Νίκη σήμερα στη Σούπερ Λιγκ 2

Εμβόλιμη αγωνιστική διεξάγεται σήμερα Τετάρτη για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2. Πρόκειται για…

3 Απριλίου 2024

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την απόπειρα απάτης στον Αλμυρό

Η αστυνομία σε ανακοίνωση της για την περίπτωση απάτης στον Αλμυρό αναφέρει: Συνελήφθησαν άμεσα, χθες…

3 Απριλίου 2024

Τριήμερα

Η Αγία Κυριακή στο Τρίκερι έσφυζε από κόσμο τα τριήμερα Καθαράς Δευτέρας και 25ης Μαρτίου.…

3 Απριλίου 2024