Τοπικά

Επερώτηση Μιτζικού για τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου Βόλου

μιτζικός καλή 2

Στο θέμα μεταφοράς των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου Βόλου επανέρχεται με επερώτησή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της “Δύναμης Βόλου” Μιχάλης Μιτζικός. Όπως επισημαίνεται στο κείμενο της επερώτησης:

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία και αντίθετα στην απόφαση της ΚΕΔΕ και στην πρακτική των περισσοτέρων Δήμων της Χώρας – η παρατάξή μας σθεναρά και σταθερά ήταν και είναι εναντίον στην αποστολή των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου μας στην Κεντρική Κυβέρνηση – την κατάθεση ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, κατ΄ουσίαν στο λογαριασμό της Κεντρικής Κυβερνήσης.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, η παράταξή μας ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή να αναβάλλει την αποστολή των χρημάτων στην Τράπεζα της Ελλάδος και να περιμένει τις εξελίξεις σε κεντρικό επίπεδο για την επίτευξη συμφωνίας χρηματοδότησης της Χώρας ώστε να υπάρχει όσον καλύτερη διασφάλιση των χρημάτων του Δήμου.
Ερωτάται η Δημοτική Αρχή:

1. Ποιο είναι το τελικό ποσό των ταμειακών διαθεσίμων που η Δημοτική Αρχή προτίθεται να αποστείλει (εάν δεν εστάλησαν) στην Κεντρική Κυβερνηση;

2. Από ποιες συγκεκριμένες πηγές εσόδων περιήλθαν τα ταμειακά αυτά διαθέσιμα;

3. Σε ποιες δαπάνες ή έργα του Δήμου αντιστοιχούν τα συγκεκριμένα κονδύλια;

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το