Αθλητισμός

Επενδύει στην Ακαδημία του ο Πύρασος

Ο καθιερωμένος Αγιασμός της Ακαδημίας του Πυράσου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, παρουσία των μικρών αθλητών και των γονέων τους. Ο σύλλογος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα κάτωθι:

«Τελέστηκε ο Αγιασμός στην Ακαδημία Πυράσου από τον πατέρα Αθανάσιο Μακαντάση, παρουσία πλήθους γονέων και παιδιών που για ακόμη μία φορά προσήλθαν στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου. Παρούσα η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βάσω Παρασκευοπούλου-Πυργάνη η οποία ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά με πολλές επιτυχίες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μόσδρομος εξήρε τη μεγάλη ανταπόκριση των γονέων για ακόμη μία χρονιά, έδωσε το δικό του στίγμα αναφέροντας ότι η διοίκηση επενδύει στην Ακαδημία και σχολίασε θετικά το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Πυράσου, όλοι οι προπονητές προέρχονται από τη Νέα Αγχίαλο. Παρουσίασε τον Κωνσταντίνο Παρασκευόπουλο ως τεχνικό διευθυντή/αρχιπροπονητή της Ακαδημίας, ενώ μαζί του το τεχνικό επιτελείο αποτελούν οι συντοπίτες μας, Γιάννης Πατσιαούρας και Βανέσα Αναστασοπούλου, νέα πρόσωπα στον Πύρασο τα οποία καλωσόρισε θερμά. Με καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στην Ακαδημία συνεχίζει ο Γιώργος Ράλλης.

Επίσης, ο κ. Μόσδρομος μίλησε για το καινούργιο τμήμα ποδοσφαίρου/αθλητισμού που αφορά τα κορίτσια και τις γυναίκες, προσκαλώντας τις παρευρισκόμενες να το αγκαλιάσουν. Για το τέλος, άφησε ίσως το πιο σημαντικό: γνωστοποίησε ότι η διοίκηση έχει κάνει ενέργειες και βρήκε νέο πλαστικό τάπητα για να στρωθεί στο γήπεδο 5Χ5 και παράλληλα, θα αλλαχθεί η περίφραξη στην πλευρά των γραφείων του συλλόγου, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα όλους.

Εμπιστευόμαστε τρία νέα παιδιά, μορφωμένα, με ειδίκευση στις προπονήσεις των μικρών ηλικιών, από την Νέα Αγχίαλο για την προπόνηση των αθλητών μας και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, θα συνεχιστεί με όλους τους γονείς και κατοίκους της πόλης μας. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά τις απογευματινές ώρες».

Να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα του Πυράσου (pyrasos.com) έχει αναρτηθεί και το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Οι κάρτες διαρκείας
Στα 50 ευρώ κοστολογήθηκαν οι κάρτες διαρκείας της πρώτης ομάδας του Πυράσου για τη σεζόν 2021-22, οι οποίες τέθηκαν σε κυκλοφορία. Η ανακοίνωση: «Οι κάρτες διαρκείας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22 είναι στη διάθεση των φιλάθλων μας κι αποτελούν μια σημαντική οικονομική ενίσχυση για το σύλλογο. Κοστίζουν 50 ευρώ και αφορούν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος της πρώτης φάσης και των πλέι οφ της Α’ ΕΠΣΘ συν τους αγώνες Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Η δύναμη του Πυράσου είναι ο κόσμος του, η δύναμη του Πυράσου είναι οι φίλαθλοι της Νέας Αγχιάλου και αυτή η διαχρονική σχέση ανάμεσα σε κόσμο και ομάδα ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί για ακόμη μία χρονιά. Σε  μια αγωνιστική σεζόν που ο Πύρασος θα συμπληρώσει 70 χρόνια από την επίσημη ίδρυσή του, βαδίζουμε μαζί θέτοντας μεγάλους στόχους. Η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες και στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η επιδίωξή μας, που θα γίνει πράξη με τη στήριξη όλων των φιλάθλων του συλλόγου. Οι κάρτες διατίθενται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, το κατάστημα Farine Νέας Αγχιάλου και αυτό του Λάμπρου Κολώνη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το