ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεομπαίκτες στο ΚΙΝΑΛ

Παραπολιτικά

Μαρίνα

Παραπολιτικά

Ανακήρυξη

Παραπολιτικά

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μαύρη σοκολάτα

Ελλάδα

Τοπικά

Επεισόδια στο νοσοκομείο Καρδίτσας με φόντο τον αιφνίδιο θάνατο ενός παιδιού

Η τραγική απώλεια της ζωής ενός μικρού παιδιού, στάθηκε η αιτία σημερινού περιστατικού επίθεσης και χειροδικίας εναντίον εργαζομένων του νοσοκομείου Καρδίτσας. Με βάση τα όσα προκύπτουν από ρεπορτάζ που έκανε το KarditsaLive.Net, τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/6) αποφασίσθηκε διακομιδή μωρού ενός έτους περίπου, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας σε κρίσιμη κατάσταση, για το Πανεπιστημιακό της Λάρισας.

Τα αίτια που η υγεία του μωρού ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά το βέβαιο είναι πως το ιατρικό προσωπικό έκρινε ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπισθεί σε επίπεδο Γ.Ν. Νοσοκομείου Καρδίτσας το ζήτημα υγείας του.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, χωρίς να υπάρξει και εκεί δυνατότητα αντιμετώπισης της πολύ δύσκολης κατάστασης και, δυστυχώς, περίπου στις 5 το πρωί της Δευτέρας κατέληξε.

Ο αιφνίδιος θάνατος του παιδιού πυροδότησε αντίδραση και σύμφωνα με πληροφορίες συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του παιδιού επιχείρησαν την ίδια ημέρα (Δευτέρα) να πάνε στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου, κάτι που όμως τελικά έγινε σήμερα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως πάνω από 15 άτομα της κοινότητας των αθιγγάνων, που έφθασαν στο νοσοκομείο με δύο αυτοκίνητα, με τρόπο «καταδρομικό», όπως είπε χαρακτηριστικά γιατρός του νοσοκομείου, μέσω του Τμήματος Ημερήσιας Νοσηλείας και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών έφθασαν στην παιδιατρική έχοντας προκαλέσει αρκετές ζημιές στο πέρασμά τους.

Φθάνοντας στο συγκεκριμένο τμήμα σημειώθηκαν καταστροφές σε εξοπλισμό του νοσοκομείου και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και χειροδικίες εις βάρος εργαζομένων. Στο χώρο έφθασαν άμεσα τόσο τα μέλη της security του νοσοκομείου, όσο και άλλα μέλη του προσωπικού προσπαθώντας να προστατεύσουν τους συναδέλφους τους αλλά και να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Λίγο αργότερα έφθασε και η Ελληνική Αστυνομία, αν και οι περισσότεροι εκ των δραστών είχαν φύγει, ενώ αν και υπήρξαν κάποιοι εναπομείναντες δεν σημειώθηκαν (τελικά) προσαγωγές.

Από εκεί και πέρα άρχισε το ανακριτικό έργο που αργά το μεσημέρι συνεχιζόταν ακόμα, με καταθέσεις τόσο του Διοικητή του νοσοκομείου όσο και άλλων μαρτύρων για τα όσα συνέβησαν. Η Παιδιατρική κλινική που θυμίζει «πολεμικό τοπίο» είναι ουσιαστικά εκτός λειτουργίας, ενώ υπάρχουν σκέψεις για προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της.

Πηγή: www.karditsalive.net

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το