Αθλητισμός

Επανήλθε δριμύτερος μετά από απραξία δύο μηνών ο Κένταυρος Αγριάς

Μετά από χρονικό διάστημα σχεδόν δύο μηνών, ο Κένταυρος Αγριάς κλήθηκε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι και ανταποκρίθηκε επιτυχώς. Η ομάδα της Μαγνησίας αντιμετώπισε την Κοζάνη για τη 10η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β Εθνικής Χάντμπολ και χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού επικράτησε με το ευρύ 43-17, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στην Α2 κατηγορία.

Η Κοζάνη αποτελείται από πολύ νεαρούς παίκτες, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση της πόλης στην «παραγωγή» παικτών και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει. Η εξαιρετική δουλειά του Μάκη Μιχαηλίδη και των συνεργατών του γρήγορα θα καρποφορήσει και αποτελεί εχέγγυο για την συνέχεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες των Κρατήρα και Αναστασίου παίζοντας πολύ ώριμα και με ελάχιστα λάθη είχαν τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι καταφέρνοντας να επιβάλουν πλήρως τον ρυθμό τους. Ο Λαζάρου διατήρησε τα σκήπτρα στο σκοράρισμα με 13 τέρματα, τροφοδοτώντας παράλληλα με πολλές τελικές πάσες τους συμπαίκτες του, ενώ εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Καλαποδά που πέτυχε 7 τέρματα και συνέβαλε τα μέγιστα στην άμυνα.

Αξίζει να σημειωθεί η επανεμφάνιση των Γραμματικόπουλου και Μετάνι. Επίσης, η επανεμφάνιση του Παναγιώτη Μησιρλίδη έβαλε το αγωνιστικό κομμάτι σε δεύτερη μοίρα. Ο Εδεσσαίος πλέι μέικερ είναι φοιτητής στην πόλη μας και έδωσε το «παρών» στον αγώνα μετά από σοβαρό τραυματισμό που τον είχε κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός. Παρόλη την ατυχία του δεν σταμάτησε στιγμή να προσπαθεί, επανήλθε και έδειξε την ετοιμότητά του κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας.

Η επόμενη (11η) αγωνιστική είναι η τελευταία του α’ γύρου και ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου θα κληθεί να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την ΑΕΠ Πανόραμα σε ένα ντέρμπ κορυφής. Οι Θεσσαλονικείς ακολουθούν κατά πόδας την ομάδα της Μαγνησίας στον βαθμολογικό πίνακα και με μια πιθανή επιτυχία τους θα καταφέρουν να «κλέψουν» τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Πεντάλεπτα: 6-1,11-4,16-5,17-7,23-12,27-14 [ημ], 28-14,32-14,35-16,38-16,40-17,43-17.

Δίλεπτα 4-3. Πέναλτι 2/2-0/0.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ (Κρατήρας-Αναστασίου): Γκαμώτσος, Μηλιόρδος Δ., Καλαποδάς 7, Λαζάρου 13, Χαλκιάς 4, Ελευθεριάδης 3, Αντωνιάδης 2, Καρανάσιος 5,Ζαμάνης 1,Πάσχος 1, Μακρής, Μησιρλίδης 1, Γραμματικόπουλος 4, Μετάνι 3.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Νέα ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ο δράστης

Νέο ομοφοβικό επεισόδιο σημειώθηκε, τη Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη, στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου. Συγκεκριμένα, έγινε…

12 Μαρτίου 2024

Απογευματινά χειρουργεία: Ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη – Οι πρώτες επεμβάσεις και το σχόλιο Γεωργιάδη

Από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία…

12 Μαρτίου 2024

Γερμανία: Κρίσιμη δίκη για το ακροδεξιό AfD λίγο πριν τις εκλογές

Δεκαπέντε χιλιάδες σελίδες δικογραφίας, πάνω από 270 φάκελοι, 100 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και μια διαδικασία που…

12 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Την χτυπούσε μπροστά στο παιδί τους

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με το θύμα της επίθεσης…

12 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Άναψαν τα «αίματα» σε εκδήλωση του ΠΙΣ παρουσία Φλωρίδη – Βαρτζόπουλου

Φουντώνουν οι διαμαρτυρίες των υγειονομικών για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας με τις παρεμβάσεις να πληθαίνουν.…

12 Μαρτίου 2024

«Όχι» στη μετατροπή της Μαγνησίας και της Λάρισας σε «Σούδα» της Κεντρικής Ελλάδας

Ένα μεγάλο «όχι» στη μετατροπή της Μαγνησίας και της Λάρισας σε «Σούδα» της κεντρικής Ελλάδας…

12 Μαρτίου 2024