Ελλάδα

Επανέλαβαν το «όχι» οι βουλευτές των ΑΝΕΛ

kammenos

Ομόφωνα επιβεβαιώθηκε, για άλλη μια φορά, η θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για μη ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, σήμερα το απόγευμα, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.
Επί του θέματος, τοποθετήθηκαν όλοι οι βουλευτές, οι οποίοι επανέλαβαν την αρνητική τους θέση απέναντι στην υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι όσο πλησιάζουν οι κρίσιμες ημερομηνίες θα εντείνονται οι πιέσεις προς τους βουλευτές των ΑΝΕΛ. «Θα ακούσετε πολλά, αλλά μην τα πιστεύετε. Προχωράμε όλοι μαζί, ενωμένοι μια γροθιά” είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στους βουλευτές του κόμματός του.
Ο κ. Καμμένος τόνισε, επίσης, ότι «τον επόμενο Πρόεδρο πρέπει να τον επιλέξει κυβέρνηση πλειοψηφίας και όχι μειοψηφίας όπως σήμερα, γιατί δεν είναι συμβατό με τη βούληση του λαού».
Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, κάλεσε τους βουλευτές «να μην πιστεύουν τα φερόμενα ευρήματα», και εκτίμησε ότι οι έρευνες χρησιμοποιούνται ως μοχλός πίεσης προς τους βουλευτές. «Εάν δεν εκλεγεί τελικά Πρόεδρος τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά» είπε ο κ. Καμμένος.
Στη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ εκφράστηκε η εκτίμηση ότι η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα «θα πάει μέχρι τέλους, θα είναι και στις τρεις ψηφοφορίες», ενώ αποφασίστηκε να «ανεβάσουν τους τόνους» έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το