Τοπικά

Επαναληπτικός έλεγχος για covid-19 στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου

Επαναληπτικός προληπτικός έλεγχος για covid-19 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 09/12/2020 στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ από την ΚΟΜΥ Μαγνησίας.
Στον προληπτικό έλεγχο συμμετείχε όλο το προσωπικό του ξενώνα, οι φιλοξενούμενοι αλλά και προσωπικό από άλλες δομές και υπηρεσίες της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ. Η δράση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες προφύλαξης του ΕΟΔΥ και είχε καθολική συμμετοχή από τους ενδιαφερόμενους.

Όπως τονίζουν τα στελέχη του Ξενώνα “έχοντας μέχρι στιγμής επιτύχει περιορισμό της διασποράς του covid-19 στον ξενώνα μας και θέλοντας να διατηρήσουμε το αρνητικό σκορ σε κρούσματα, πραγματοποιήθηκε ο δειγματοληπτικός έλεγχος μια ακόμη φορά σε συνεργασία με την ΚΟΜΥ Μαγνησίας και την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».
Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 2421091614 είτε στο email: [email protected] Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το