Αθλητισμός

Επαναλειτουργεί το Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Νίκης

Ξανά σε λειτουργία τίθεται το Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Νίκης. Θυμίζουμε ότι τελευταία φορά που λειτουργούσε e-shop για το ποδοσφαιρικό τμήμα του βολιώτικου συλλόγου ήταν τη σεζόν 2014-2015, όταν η ομάδα φιγουράριζε στη Σούπερ Λιγκ.
Δυστυχώς στη συνέχεια η Νίκη αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα και βρέθηκε στην Γ’ Εθνική. Έκτοτε δεν υπήρχε ηλεκτρονική μπουτίκ για να προμηθεύονται οι φίλαθλοι αθλητικό υλικό της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αυτό όμως θα μπορεί να συμβεί από φέτος, καθώς η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του Επίσημου Ηλεκτρονικού Καταστήματος της Νίκης.

Από το «κυανόλευκο» e-shop οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν τις φετινές εμφανίσεις της Νίκης, καθώς και είδη ένδυσης και αξεσουάρ με το έμβλημα του ιστορικού συλλόγου. Όλα τα είδη θα προέρχονται από την αθλητική εταιρεία Errea που θα ντύνει τη βολιώτικη ομάδα για την επόμενη τριετία.
Η ανακοίνωση της Δ.Ε. έχει ως εξής: «Το Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου επιστρέφει ανανεωμένο με όλα τα νέα προϊόντα της ομάδας μας.
Πλέον οι φίλοι της Νίκης Βόλου, όπου και αν βρίσκονται, θα μπορούν μέσα από το Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της ομάδας μας στην σελίδα www.nikifc.gr να αποκτήσουν τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας, είδη ένδυσης καθώς και αξεσουάρ πάντα με το σήμα της Νίκης Βόλου και φυσικά με την υπογραφή της Errea Sport, της εταιρίας που θα ντύνει την ομάδα μας για τα επόμενα 3 χρόνια.
Στις επιλογές σύντομα θα προστεθούν αξεσουάρ γηπέδου όπως κασκόλ της ομάδας μας αλλά και αναμνηστικά (κούπες, μπρελόκ κλπ)».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το