Τοπικά

Επαναδημοπρατούνται οι παραλίες στην Αλόννησο που δεν εκμισθώθηκαν

Την επαναληπτική δημοπράτηση των παραλιών που δεν εκμισθώθηκαν τη διετία 2021-2022, αποφάσισε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλοννήσου. Πρόκειται για τις παραλίες Γλυφά και Γλυφά (Τσουκανά Χούνη). Ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης εισηγήθηκε να γίνει μείωση του μισθώματος που ορίστηκε με κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το μίσθωμα αφορά τα ομπρελοκαθίσματα στην παραλία Μεγάλη Άμμος που από 4 ευρώ ανά τ.μ. εισηγήθηκε να ορισθεί η τιμή εκκίνησης σε τρία ευρώ ανά τ.μ. Επίσης εισηγήθηκε να γίνει μείωση της τιμής εκκίνησης στην παραλία Τσουκάλια για ομπρελοκαθίσματα και από τρία ευρώ η τιμή εκκίνησης να ορισθεί σε ένα ευρώ ανά τ.μ. και για τοποθέτηση καντίνας από 15 ευρώ/ τ.μ. να ορισθεί η τιμή σε 10 ευρώ/τ.μ.
Για την εκμίσθωση ομπρελοκαθισμάτων έκτασης 300 τ.μ. στην παραλία Γλυφά θα γίνει επαναληπτική δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 4 ευρώ/τ.μ. όπως επίσης και για την εκμίσθωση 180 τ.μ. ομπρελοκαθισμάτων στην παραλία Τσουκανά Χούνη προς 2 ευρώ/τ.μ.
Στο μεταξύ, με απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή καθόρισε και τα αντίτιμα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και των συνδρομών μελών των αθλητικών προγραμμάτων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το