Αθλητισμός

Έπαιξαν για καλό σκοπό στη Νέα Αγχίαλο – Οι Παλαίμαχοι του Πυράσου υποδέχθηκαν αυτούς του Άρη

Ένας ξεχωριστός φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα έγινε το απόγευμα της Μ. Δευτέρας στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου. Οι Παλαίμαχοι του Πυράσου αναμετρήθηκαν με αυτούς του Άρη σε παιχνίδι διάρκειας δύο 35λεπτων που έληξε με 2-5 υπέρ των «κιτρίνων».
Φυσικά, το σημαντικότερο ήταν το ότι συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και χρήματα που θα δοθούν σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη στη Νέα Αγχίαλο, οπότε από μόνο του αυτό το γεγονός καθιστά επιτυχημένη τη διοργάνωση και τον σκοπό του παιχνιδιού.

Για την ιστορία να αναφέρουμε τη σειρά των γκολ: Το 0-1 για τον Άρη με πέναλτι του Ντίνου Κούη, το 1-1 με τον Τζουμερκιώτη από κοντά αφού πέρασε τον τερματοφύλακα, το 1-2 με φοβερό σουτ από πλάγια του Κατσιαρού εκτός μεγάλης περιοχής, το 1-3 με κοντινή κεφαλιά του Κούη, το 1-4 με νέο μακρινό άπιαστο σουτ του Κατσιαρού, το 1-5 με τον Γκανάτσιο, ενώ το τελικό 2-5 έγραψε ο Δανόπουλος με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής.
Για τον Πύρασο ξεκίνησαν τον αγώνα οι: Γιαννακός, Καπαλίκας, Αποστόλου, Τρόμπατζης, Λαΐνας, Γιώτης, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Παπαγεωγίου, Τζουμερκιώτης, Γκόλιας, Μπασδάνης, ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Μπουρτζής, Καραλής, Κίτσος, Τσιαμούρας, Τριάντος, Αποστολίδης, Δανόπουλος, Καφετζόπουλος, Σαμακοβλής, Καπέσιος. Προπονητής ήταν ο Χρήστος Κοντογιάννης.

Για τον Άρη έπαιξαν αρχικά οι: Τολούδης, Κασσάς, Τζιφόπουλος, Βένος, Τζιόλας, Κατσιαρός, Ζαχόπουλος, Κούης, Χατζόγλου, Παπαμιχαήλ, Εμμανουηλίδης. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν και οι Δράμπης, Σουργούτσης, Γκανάτσιος, Πασπάλης. Προπονητής ήταν ο Κώστας Τσίλιος. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ζάχος.
Μετά το πέρας του αγώνα, οι Παλαίμαχοι Πυράσου έκαναν το τραπέζι στους Παλαίμαχους Άρη στο τσιπουράδικο «το Γιούσουρι». Εκεί, δόθηκε αναμνηστική πλακέτα στους φιλοξενούμενους που ταξίδεψαν στη Νέα Αγχίαλο για να στηρίξουν τη φιλανθρωπική δράση των «κυανολεύκων. Επίσης, το βιβλίο και αναμνηστικό με την ιστορία του Πυράσου.
Παρόντες επίσης ο πρόεδρος του συνεταιρισμού «η Δήμητρα» Κίτσος Ιωάννης και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ν. Αγχιάλου Τζάερλης Κωνσταντίνος. Αφού δοκίμασαν το «Θεσσαλικό» τσίπουρο και τους ωραίους μεζέδες, οι Παλαίμαχοι του Άρη αναχώρησαν για τη Θεσσαλονίκη ανανεώνοντας το ραντεβού για περαιτέρω συνεργασία.

Οι Παλαίμαχοι του Πυράσου ευχαριστούν θερμά: όλους όσοι συνεισέφεραν στον καλό σκοπό του αγώνα δίνοντας χρήματα ή τρόφιμα, τη διοίκηση του Α.Σ. Πύρασος, τον διαιτητή κ. Ζάχο, τον κ. Κίτσο Ιωάννη ο οποίος εκ μέρους του συνεταιρισμού προσέφερε από δύο κρασιά Φιλύρα για κάθε φιλοξενούμενο αθλητή, τον ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου «το Γιούσουρι» για την άψογη φιλοξενία, τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση καθώς επίσης και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το