ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίθεση με μπογιές στη Βουλή

Ελλάδα

Αθλητισμός

Εντυπωσιακή η παρουσία του Kempo στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kyokushin Budokai

Σάρωσε και πάλι το Kempo, αυτή την φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kyokushin Budokai που έγινε στην Καλαμπάκα. Η βολιώτικη ακαδημία επικράτησε πλήρως στις κατηγορίες βαρέων βαρών στους άνδρες και στους εφήβους, με το Δ. Κουτσικό να τελειώνει όλους τους αγώνες του με νοκ άουτ, αλώνοντας κυριολεκτικά την κατηγορία βαρέων βαρών στους άνδρες, κατακτώντας άνετα την 1η θέση.
Το ίδιο συνέβη και στην κατηγορία βαρέων βαρών στους εφήβους +70κ. όπου και εκεί ο Γ. Ζαρώνης κυριολεκτικά γονάτισε τους αντιπάλους του, τελειώνοντας όλους τους αγώνες του με νοκ άουτ.

Εξαιρετικές ήταν όμως και οι παρουσίες του Α. Αλεξάνογλου και του Α. Γκαγκούδη, οι οποίοι αμφότεροι κατέλαβαν την 3η θέση στους άνδρες στα -70κ. και στους εφήβους στα βαρέων βαρών +70κ. καταφέρνοντας όμως και αυτοί να τελειώσουν τους αγώνες τους με νοκ άουτ στα προημιτελικά.
Δυνατές εμφανίσεις και για Μ. Ψαριανό και Π. Παπαδόπουλο, οι οποίοι κατέλαβαν την 3η θέση στις κατηγορίες νέων ανδρών –70κ. και εφήβων -70κ., σημειώνοντας και αυτοί πολύ δυνατά νοκ άουτ στα προημιτελικά. Δυνατές παρουσίες και εξαιρετική μαχητικότητα επέδειξαν όμως και οι πιο νέοι μαχητές της ομάδας, Κ. Ντούσιας και Α. Σταματιάδη, οι οποίοι παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις έμειναν στην 4η θέση.
Οι μαχητές του Κempo όχι μόνο αγωνίστηκαν επάξια για άλλη μια φορά σε ένα στυλ μάχης διαφορετικό από αυτό που εκπαιδεύονται, αλλά κυριάρχησαν ξανά, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους.

Το Kempo όχι μόνο έδωσε τα πιο γρήγορα και θεαματικά νοκ άουτ, αλλά ήταν και η μοναδική ομάδα που πέτυχε νοκ άουτ. Μέσα σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας το Kempo αγωνίστηκε σε δύο πρωταθλήματα του καράτε, ένα διεθνές στην Καβάλα και ένα Πανελλήνιο στην Καλαμπάκα, σαρώνοντας τα μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για έναν πραγματικό σύλλογο πρωταθλητών, που τα φέρνει εις πέρας εξαιρετικά, σε οποίο στυλ μάχης και αν αγωνιστεί, εξαιτίας της υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης που λαμβάνει χώρα στη μοναδική ακαδημία Μάχης στο δρόμο, Επαγγελματικής Αυτοάμυνας και Οπλοχρησίας στη Θεσσαλία.
Ο εκπαιδευτής της ακαδημίας Θ. Λαγός ευχαριστεί τους συνοδούς που ακολούθησαν την ομάδα και στις δύο αποστολές της σε Καβάλα και Καλαμπάκα και υποστήριξαν την αποστολή ηθικά, οικονομικά και πνευματικά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το