Αθλητισμός

Εντός και εκτός συνόρων κινείται ο Ολυμπιακός Β. για την απόκτηση παικτών

Στον Ολυμπιακό Βόλου  έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ρόστερ, έχοντας έρθει σε επαφή με αρκετούς ποδοσφαιριστές κάτω των 25 ετών. Παράλληλα, εξετάζονται και νεαροί ξένοι παίκτες (κάτω των 23 ετών), προκειμένου να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές, με στόχο ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα, που να είναι σε θέση να σταθεί αξιοπρεπώς στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί αρκετοί ξένοι, για τους οποίους οι άνθρωποι της ομάδας συλλέγουν πληροφορίες, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να έρθουν στην ομάδα για να τους δει από κοντά ο Γιώργος Βαζάκας, προκειμένου να διαπιστώσει, αν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Σε 15 περίπου μέρες θα πρέπει να αρχίσει η προετοιμασία και θα πρέπει να έχουν προχωρήσει τα μεταγραφικά θέματα. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου, ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πάει πίσω και δεν πρόκειται να ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Κι αυτό, από τη στιγμή που μέχρι τις 31 Αυγούστου οι ΠΑΕ θα μπορούν να προσκομίζουν τους φακέλους στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι σε ημερομηνίες που θα ανακοινώσει άμεσα η διοίκηση της ΠΑΕ. Παράλληλα, θα κλειστούν και δυνατά φιλικά παιχνίδια, με την ΑΕΛ, πάντως, να έχει ανακοινώσει εδώ και μέρες φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Αυγούστου στο Αλκαζάρ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το