Ελλάδα

Εντοπίστηκε η μητέρα του 7χρονου που είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο – Τον άφησε για να αποφύγει τη σύλληψη

Εντοπίστηκε η μητέρα του μικρού παιδιού που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο την Τρίτη στη Ρόδο, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση. Η μητέρα φέρεται να είναι «αρχηγός» εγκληματικής οργάνωσης και εγκατέλειψε το παιδάκι της για να αποφύγει τη σύλληψη.

Από την έρευνα των Αρχών προέκυψε πως η 31χρονη μητέρα, που φέρεται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διαπράττει κλοπές και έχει απασχολήσει μόλις πρόσφατα τόσο τον τακτικό Ανακριτή όσο και το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, βρισκόταν στην περιοχή με άλλα δύο παιδιά της. Εκεί, είχε αποπειραθεί να διαπράξει κλοπή αλλά έγινε αντιληπτή και τράπηκε σε φυγή -ενώ την καταδίωξαν περίοικοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Μαζί της πήρε τα δύο παιδιά, αλλά εγκατέλειψε τον 7χρονο, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική».

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει κινήσει διαδικασία για κοινωνική έρευνα προκειμένου ακολούθως -αν κριθεί σκόπιμο- να προχωρήσει στην αφαίρεση της επιμέλειας του παιδιού.

Την 11η Μαΐου η 31χρονη μητέρα του 7χρονου παιδιού είχε συλληφθεί μαζί με μία 13χρονη και μια 32χρονη για κλοπή κατά συναυτουργία. Την ίδια μέρα είχε καταγγελθεί ότι περί ώρα 13:00 πέντε άτομα και συγκεκριμένα δύο γυναίκες που είχαν μαζί τους τρία ανήλικα παιδιά, μετέβησαν σε αρτοποιείο επί της οδού Μητροπόλεως και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από τον λαιμό ημεδαπού, δίχως να το αντιληφθεί, μία χρυσή αλυσίδα αξίας 4.000 ευρώ.

Στην σπείρα που φέρεται να διευθύνει η 31χρονη αποδίδονται οκτώ κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες.

Σε Κέντρο Παιδικής Μέριμνας ο 7χρονος
Την ίδια ώρα, στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας φιλοξενείται το 7χρονο αγοράκι που βρέθηκε το απόγευμα της 20ής Μαΐου σε ξενοδοχείο του Φαληρακίου να περιφέρεται μόνο του και εγκαταλελειμμένο.

Το παιδί είχε μεταφερθεί χθες (23/5) με εντολή της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου για εξέτασή του και ακολούθως στο ορφανοτροφείο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το