Τοπικά

Εντολή να χτυπήσουν αύριο στις 11:00 όλες οι καμπάνες έδωσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος 

Με εντολή του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, αύριο Τετάρτη 25 Μαρτίου, εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου η οποία συμπίπτει με την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στις 11.00 π.μ., θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Ιερών Ναών και Ιερών Μονών της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Σύμφωνα με τη Μητρόπολη, “η συμβολική αυτή ενέργεια θα πραγματοποιηθεί για την ηθική ενίσχυση του λαού μας, κατά την περίοδο της ισχυρής δοκιμασίας που η πατρίδα και η ανθρωπότητα υφίσταται, αλλά και για την απόδοση τιμής στους Αγωνιστές του 1821, τους Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, που με τον αγώνα και την θυσία τους, έκτισαν εκ του μηδενός την σύγχρονη Ελλάδα και το περήφανο Έθνος μας”.

Παράλληλα, ο κ. Ιγνάτιος καλεί τους Βολιώτες να γεμίσουν τις αυλές και τα μπαλκόνια των σπιτιών τους με την ελληνική σημαία “για την ανύψωση του φρονήματος όλων και την ενίσχυση όλων εκείνων που δοκιμάζονται από την μάστιγα της ασθένειας, αλλά και των Ιατρών και Νοσηλευτών μας, που αναλώνονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή του «πολέμου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το