Τοπικά

«Έντυσαν» με μαύρα πανό το Πανεπιστήμιο για τον Ν. Ρωμανό

IMG_0636

Σε κατάληψη της πρυτανείας και των διοικητικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προχώρησαν σήμερα αντιεξουσιαστές, σε ένδειξη αλληλεγγύης στο Ν. Ρωμανό. Κρέμασαν τεράστια μαύρα πανό έξω από το κτίριο «Παπαστράτος», στα οποία αναγράφεται: “Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας από Ν. Ρωμανό από 10/11, Η . Κωσταρή από 29/10. Άμεση χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών. Όταν η οργή περισσεύει ο θάνατος έχει λιγότερη εξουσία. Κατάληψη Πρυτανείας-Κέντρο Αγώνα έναντι στη βαρβαρότητα”.
Οι αντιεξουσιαστές απέτρεψαν δημοσιογράφους να φωτογραφίσουν το εσωτερικό του κτιρίου, ενώ ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Γ. Πετράκος αναγκάστηκε να μεταβεί σε άλλο πανεπιστημιακό κτίριο για τη συνεδρίαση της κοσμητείας.
Σε φυλλάδιο που διένειμαν οι καταληψίες, αναφέρουν μεταξύ άλλων οτι «κάθε επιπλοκή στην υγεία του συντρόφου Ρωμανού σημαίνει κήρυξη πολέμου» και καλούν τους πολίτες σε συγκέντρωση αλληλεγγύης σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Θόλο του Πανεπιστημίου, όπως και στην πορεία που θα γίνει το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το