Τοπικά

Ενθουσιώδης υποδοχή για τον Μιχ. Μιτζικό στην Άφησσο ενόψει του β’ γύρου στο Νότιο Πήλιο

Ενθουσιώδους υποδοχής έτυχε προχθές το βράδυ στην Άφησσο ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» και υποψήφιος Δήμαρχος Μιχ. Μιτζικός, μετά την πρωτιά που πέτυχε την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 46,82%. Ο ίδιος ευχαρίστησε τους δημότες για τη στήριξή τους στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ζητώντας να πράξουν το ίδιο και την ερχόμενη Κυριακή, ώστε ο Δήμος να αλλάξει σελίδα και να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά.

Κατά την περιοδεία του στην Άφησσο συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, και δέχτηκε τα συγχαρητήριά τους για το υψηλό ποσοστό που κατέγραψε. Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα τιμήσει την ψήφο τους με έργα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ξεκάθαρο ότι οι δημότες τόσο στην Άφησσο όσο και σε κάθε γωνιά του Δήμου Νοτίου Πηλίου μας στηρίζουν και το ίδιο θα πράξουν και στον β’ γύρο. Αναγνωρίζουν ότι έχουμε ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα, καθώς και άξια στελέχη».

Πρωτιά στα Τοπικά Συμβούλια
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το επιτελείο του Μιχ. Μιτζικού, τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά από τα Τοπικά Συμβούλια, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πλειοψηφίες που εξελέγησαν ως σύμβουλοι, ανήκουν στους συνδυασμούς που κατάρτισε η παράταξή του. Ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος από την προαναφερόμενη εξέλιξη και ζητεί από τους κατοίκους σε όλο τον Δήμο να προσέλθει και την ερχόμενη Κυριακή στις κάλπες και να στηρίξει την «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το