Τοπικά

Ενθουσιασμός ψηφοφόρων στην περιοδεία του Παύλου Μαρκάκη για την επιτυχημένη εμφάνιση Βελόπουλου στο Debate

Την περιοχή του κεντρικού Πηλίου επισκέφτηκε σήμερα ο υπ. Βουλευτής της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ κ. Παύλος Μαρκάκης και συνάντησε κατοίκους στην Ανακασιά – Σταγιάτες -Κατηχώρι-Πορταριά και Μακρυνίτσα.
Κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν το χθεσινό Debate των πολιτικών αρχηγών. Το σύνολο των κάτοικων μίλησε με ενθουσιασμό για την εμφάνιση του Κυριάκου Βελόπουλου.
Μια εμφάνιση που τον ξεχώρισε από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς για την πρακτική, ρεαλιστική και σαφή τοποθέτησή του σε όλα τα θέματα που αναπτυχθήκαν
Ιδιαίτερα στα θέματα του πατριωτικού χώρου κυριάρχησε το θέμα των Σκοπίων θυμίζοντας τις φωτογραφίες ΤΣΙΠΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ με ΖΑΕΦ , τις παραβιάσεις των Σκοπιανών στην ‘’Συμφωνία των Πρεσπών’’ και την πρόθεσή του να την καταργήσει
Η επιμονή του Κυριάκου Βελόπουλου στις αξίες της θρησκείας και οικογένειας και η σύνδεσή τους με τις αξίες της Παιδείας και Ελευθερίας ήταν κομβικής σημασίας.
Η τοποθέτησή του στο τελευταίο τρίλεπτο ήταν καθοριστική, Γνωστοποίησε σε Εθνικό Δίκτυο τον αποκλεισμό της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ από τα ΜΜΕ όπου είχε μηδενικές εμφανίσεις σε 4 χρόνια !!
Ο ενθουσιασμός των κατοίκων έδωσε την βεβαιότητα στον κ Παύλο Μαρκάκη ότι ο ορίζοντας μέχρι την ημέρα των εκλογών είναι πλέον ανοικτός και τα ποσοστά της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ ανοδικά.
Έτσι είναι σίγουρο ότι η ‘’Ελληνική Λύση’’ με πολλούς Βουλευτές στο κοινοβούλιο, θα έχει σίγουρα Βουλευτή και τον Παύλο Μαρκάκη από τον Νομό Μαγνησίας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το