Ελλάδα

Ενθαρρυντικά τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου 

Έκπληξη και ανησυχία προκάλεσε το ξημέρωμα του Σαββάτου 4/1/2020 η είδηση ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένος στην κηδεία του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου, την περασμένη Δευτέρα. Στο πλευρό του γνωστού παρουσιαστή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος με πρώτο τον γιο του Στέργιο, αλλά και τη Σοφία Βόσσου η οποία υπήρξε επί χρόνια σύντροφός του, που τον επισκέφθηκε μαζί με την κόρη της, Ερασμία Μάνου.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου (06/01)
«Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή.

Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή, αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια.
Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το