Αθλητισμός

Ένταση στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ – Ανάμεσα στον Σκουτέρη και την ΑΕΚ

Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε η εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το παιχνίδι της Τούμπας, με την ΑΕΚ.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει αιτηθεί την εξαίρεση του Δημήτρη Σκουτέρη, με τους «ασπρόμαυρους», λίγο νωρίτερα, να ζητούν να παραστούν στη συζήτηση για την εξαίρεσή του, όπως και έγινε.
Με την έναρξη της διαδικασίας, ωστόσο, ο δικαστής προχώρησε σε μία κίνηση που… άναψε φωτιές!
Ο κ. Σκουτέρης, λοιπόν, ρώτησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Επειδή έχουν ακουστεί σχόλια για συμπεριφορές μου, θέλω να σας ρωτήσω αν εμπιστεύεστε την κρίση μου. Είναι θέμα τάξης για μένα. Θέλω να έχω τη βεβαιότητα ή όχι αν εμπιστεύεστε την κρίση μου».

Για να λάβει την εξής απάντηση από τον δικηγόρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λάμπρο Μπίρδα: «Είναι αυτονόητο. Η ομάδα μας έδωσε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές. Είναι αδύνατον να αμφισβητήσουμε τον θεσμό».
Με τον κ. Σκουτέρη να ανταπαντά: «Έπρεπε να ρωτήσω, επειδή κυκλοφορεί ότι δήθεν ελέγχομαι πειθαρχικά. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ελέγχομαι»!
Στη συνέχεια, δε και πριν ακολουθήσει η ένταση με την πλευρά της ΑΕΚ, ο δικαστής σχολίασε το αίτημα της Ένωσης για την εξαίρεσή του: «Η αίτηση εξαίρεσης υποβάλλεται με συγκεκριμένο τρόπο και η αίτηση της ΑΕΚ δεν υπεβλήθη με τον σωστό τρόπο που προβλέπουν οι κανονισμοί. Απαιτείται δήλωση κατά την έναρξη της διαδικασίας και καταχωρείται στα πρακτικά. Το έγγραφο της ΑΕΚ είναι μια αίτηση απαράδεκτη. Θα ξεκινήσουμε την συζήτηση της υπόθεσης και θα ρωτήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ αν υποβάλλει το αίτημα και κατά την έναρξη της διαδικασίας».
Για να πάρει τον λόγο η δικηγόρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Έλλη Ρίζου και να ακολουθήσει η εξής στιχομυθία, σε έντονο ύφος:

Έλλη Ρίζου: «Δείξατε υπερευαισθησία και ρωτήσατε πριν τον ΠΑΟΚ αν σας εμπιστεύεται για να δικάσετε. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα δικαστικά χρονικά»!
Δημήτρης Σκουτέρης: «Έκρινα ότι έπρεπε να ρωτήσω, γιατί αμφισβητείται η κρίση μου στο πανελλήνιο».
Ρίζου: «Εμείς επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας για εξαίρεσή σας από την υπόθεση».

Τον λόγο, τότε, πήρε ο κ. Μηνάς Λυσάνδου, λέγοντας απευθυνόμενος στον δικαστή: «Πώς ανακοινώνετε προδικαστικά ότι η αίτησή μας είναι απαράδεκτη, χωρίς να εισαχθεί στο πινάκιο και να κριθεί; Προφανώς το κάνατε για λόγους εντυπωσιασμού»!
Σκουτέρης: «Καθόλου για λόγους εντυπωσιασμού. Είναι θέμα ουσίας».
Ρίζου: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση σας σε μια υπόθεση τέτοιας εξέχουσας σημασίας. Λυπούμαστε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε, αλλά δεν έχουμε εμπιστοσύνη».

Και με αυτό, ο κ. Σκουτέρης αποχώρησε από τον χώρο, καθώς το δικαστήριο διέκοψε, ώστε τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής να αποφασίσουν επί του αιτήματος εξαίρεσης από πλευράς ΑΕΚ.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το