Ελλάδα

Ένταση με τη Σουλτάνα Ελευθεριάδου στη Βουλή – Χαρακτήρισε επιδειξία τον πρωθυπουργό

Ένταση προκάλεσε η αναφορά από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σουλτάνα Ελευθεριάδου, η οποία κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ως επιδειξία, επειδή κατά την άποψη της επιδεικνύει τα πλούτη του.

«Ενώ γνωρίζετε πως έχετε αποτύχει παταγωδώς έρχεστε εδώ να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και να ικανοποιήσετε τον εγωκεντρικό επιδειξία ανέμελο αρχηγό σας», τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης παρενέβη μετά το τέλος της ομιλίας της, ζητώντας να ανακαλέσει, διότι ναι μεν σύμφωνα με το Σύνταγμα ο βουλευτής μπορεί να εκφέρει ελεύθερα την άποψη του αλλά οι ύβρεις απαγορεύονται. «Αυτό που είπατε είναι ύβρις, σας ζητώ να πάρετε πίσω τον προσωπικό χαρακτηρισμό κατά του Πρωθυπουργού. Τον χαρακτηρίσατε επιδειξία», τόνισε ο Ν. Κακλαμάνης από την έδρα του προεδρείου, ενώ οι δύο παριστάμενοι Υπουργοί, Απόστολος Βεσυρόπουλος και Γιώργος Κουμουτσάκος σηκώθηκαν από τα Υπουργικά έδρανα φωνάζοντας προς την κυρία Ελευθεριάδου. «Είσαι απαράδεκτη. Δεν ξέρεις τι λες», είπε κ. Βεσυρόπουλος με τον κ. Κακλαμάνη να απαντά: «Μην της το λες αυτό. Της δίνεις άλλοθι με αυτό που λες. Ξέρει πολύ καλά τι λέει».

Εν τέλει ο Νικήτας Κακλαμάνης, και αφού η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι δεν ανακαλεί, τόνισε ότι θα πάρει την ευθύνη με το δικαίωμα που του δίνει ο Κανονισμός της Βουλής να διαγράψει τη λέξη από τα πρακτικά της Βουλής. «Δεν ξέρετε τι σημαίνει; Μήπως θέλατε να πείτε επιδειξιομανής. Άλλο επιδειξιομανής άλλο επιδειξίας», υπογράμμισε επιχειρώντας να σταματήσει την ένταση ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το