Ελλάδα

Ενταση και χημικά από τα ΜΑΤ σε πορεία οπαδών του Αρτέμη Σώρρα στο Αγρίνιο (video)

Πάνω από 400 υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα και μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο πάρκινγκ των παλιών δημοτικών σφαγείων στο Αγρίνιο και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οι οπαδοί του Σώρρα κατέφθασαν στην πόλη λίγο μετά τις 11 το πρωί ερχόμενοι με οχήματα και 5 συνολικά πούλμαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Κρατώντας πανό και πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, το πλήθος των διαδηλωτών επέμενε στο ότι η λύση για το ελληνικό χρέος θα έρθει μέσα από την περιβόητη «Τράπεζα της Ανατολής» και το αμύθητο ποσό των 600 δις ευρώ που υποστηρίζουν πως πρέπει να εισπραχθεί από την ελληνική κυβέρνηση προς όφελος των Ελλήνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ώρα έγινε αντισυγκέντρωση από άτομα – μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, νεαροί κουκουλοφόροι που πραγματοποιούσαν παράλληλα αντιφασιστική πορεία επιτέθηκαν με πέτρες και αλλά αντικείμενα στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το