Αθλητισμός

Ένταση για το πόλο στη Γενική Συνέλευση της Νίκης

Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού σταδίου η Γενική Συνέλευση του ΓΣΒ «Η Νίκη», με σχετικά υποτονική συμμετοχή μελών για το μέγεθος του ιστορικού συλλόγου. Πρόεδρός της εκλέχθηκε ομόφωνα ο Γιώργος Θεοχάρης και στη συνέχεια έγινε ο απολογισμός των τμημάτων.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης τόνισε: «Καθυστερήσαμε να κάνουμε τη Γ.Σ. λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο τμήμα του πόλο, ενώ θέλαμε να οργανωθεί πρώτα και το ποδοσφαιρικό τμήμα που είχε τις αλλαγές των προπονητών. Επίσης, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και έλεγχο από το ΙΚΑ από το 2015 μέχρι φέτος. Περιμέναμε το πόρισμα για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Το τωρινό Δ.Σ. έχει 1,5 χρόνο ζωής. Οι στόχοι που είχαμε θέσει είναι η εξυγίανση του συλλόγου και η βελτίωση των χώρων άθλησης. Σε μεγάλο βαθμό τα πετύχαμε αυτά».

Στη συνέχεια ο κ. Φάτσης μίλησε για τις επιτυχίες όλων των τμημάτων της Νίκης. Αναφέρθηκε στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ ανδρών και γυναικών, το γυναικείο βόλεϊ, τον στίβο, την κολύμβηση, την καλλιτεχνική κολύμβηση και τη ρυθμική γυμναστική, ενώ αποκάλυψε ότι θα ανασυσταθεί το τμήμα ποδηλασίας.
Για πόλο ανέφερε: «Το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν το πόλο. Έκανε εξαιρετική πορεία, αλλά όταν κάνεις διοίκηση πρέπει να παίρνεις σκληρές αποφάσεις. Δεν θα επιστρέψουμε σε κανέναν να χρεώσει τον σύλλογο διότι αυτό πήγαινε ενάντια στην προσπάθεια εξυγίανσης. Στεναχωρήσαμε πολύ κόσμο, αλλά δεν γινόταν διαφορετικά. Το τμήμα της υδατοσφαίρισης ξεκινά από την αρχή με νέα παιδιά».

Παίρνοντας τον λόγο ο πρώην ταμίας του συλλόγου Πέτρος Μπλάνας επέρριψε ευθύνες στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής για την διάλυση της περσινής ομάδας, ενώ κατηγόρησε τον κ. Πέτρο Παρασκευόπουλο ότι δεν του έχει δώσει κάποια στοιχεία. Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών, με τον κ. Φάτση να παρεμβαίνει. Η ένταση συνεχίστηκε με τον κ. Μπλάνα να λυγίζει συναισθηματικά και να αποχωρεί δακρυσμένος.
Τα πνεύματα ηρέμησαν και στη συνέχεια μίλησαν οι έφοροι όλων των τμημάτων, αναφέροντας τα σχετικά οικονομικά στοιχεία για καθένα από αυτά. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το σύνολο των εσόδων του ΓΣΒ «Η Νίκη» είναι 522.508 ευρώ και των εξόδων 520.128 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το