Τοπικά

Ένταση, εκνευρισμός και διαμαρτυρίες χθες στο λιμάνι του Βόλου εξαιτίας της 4ωρης καθυστέρησης του Aqua Blue

Με καθυστέρηση 4 ωρών αναχώρησε νωρίς το απόγευμα για τις Σποράδες το πλοίο Aqua Blue, αφού προηγουμένως οι επιβάτες από Θεσσαλονίκη αναγκάστηκαν να έλθουν οδικώς στον Βόλο για την επιβίβαση. Στο λιμάνι του Βόλου επικράτησε ένταση, εκνευρισμός και διαμαρτυρίες.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Seajets το δρομολόγιο επρόκειτο να εκτελεστεί στις 15.30 αντί στις 13.00 και οι επιβάτες που είχαν κλείσει εισιτήριο από Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να φθάσουν με δικά τους μέσα στο λιμάνι του Βόλου, προκειμένου να αναχωρήσουν για τους προορισμούς τους.

Μάλιστα, η πλοικτήτρια εταιρεία κάλεσε τους επιβάτες με Ι.Χ. αυτοκίνητα που είχαν εισιτήρια για το συγκεκριμένο δρομολόγιο με προορισμό τις Σποράδες, να προσκομίσουν στο λογιστήριο του πλοίου το εισιτήριο αυτοκινήτου, προκειμένου να παραλάβουν το ποσό των 50 ευρώ για οδοιπορικά, τα οποία καλύπτουν τα έξοδα βενζίνης και διοδίων για τη μετάβαση τους από τη Θεσσαλονίκη στο λιμάνι του Βόλου.
Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι επιβάτες που επιβιβάστηκαν τελικά από το Βόλο με προορισμό τις Σποράδες, είχαν τη δυνατότητα να γευματίσουν δωρεάν στο self service εστιατόριο του πλοίου.

Πράγματι, περίπου 500 άτομα, 110 Ι.Χ. αυτοκίνητα και 30 δίκυκλα συγκεντρώθηκαν από τις 11 περίπου στο λιμάνι του Βόλου, όμως η ταλαιπωρία τους δεν σταμάτησε εδώ.
Το Aqua Blue κατέπλευσε στο λιμάνι προκειμένου να τους παραλάβει στις 15:20, για να αναχωρήσει όμως μετά από δυο ώρες σχεδόν, καθώς έπρεπε να γίνει προηγουμένως η απαραίτητη επιθεώρηση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το