Αθλητισμός

Εντάχθηκαν στο Μητρώο ΓΣΑ και Α. Γαζής

Δύο ακόμη σύλλογοι της ΕΠΣΘ εντάχθηκαν στο Μητρώο της ΓΓΑ. Ο λόγος για τον Γ.Σ. Αλμυρού και τον Άνθιμο Γαζή. Οι ανακοινώσεις:

Γ.Σ. Αλμυρού: «Η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού ενημερώνει το φιλάθλους του ότι ο σύλλογος εντάχθηκε επίσημα στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και για το έτος 2022 ως αποτέλεσμα της οργάνωσης και λειτουργίας του συλλόγου. Ο σύλλογος διαθέτει τέσσερα τμήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο) με ειδική αθλητική αναγνώριση και θα μπορούν και φέτος τα τμήματα αυτά να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα των ομοσπονδιών τους σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο».

Α. Γαζής: «Μεγάλη επιτυχία για τον ιστορικό Άνθιμο Γαζή η εγγραφή του και φέτος στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. Το Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Μηλεών «Ο Άνθιμος Γαζής» συγχαίρει τον πρόεδρο κ. Παναγιώτου Απόστολο και τους συνεργάτες του (μέλη Δ.Σ, λογιστή, δικηγόρο) που τόσους μήνες δούλευαν ώστε να κατατεθεί πλήρης φάκελος στην Γ.Γ.Α. και να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία του συλλόγου και για το έτος 2022. Πραγματικά γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τον ίδιο και τους συνεργάτες του ώστε ο σύλλογος μας να είναι πεντακάθαρος, και να τηρεί όλους  τους κανόνες, αλλά και καλύπτοντας ταυτόχρονα όλες του τις υποχρεώσεις».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το