Τοπικά

Ένωση Στρατιωτικών: Αναστολή λειτουργίας για το ΣΤΕΠ της 32ης Ταξιαρχίας λόγω έλλειψης γιατρών

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου-Μαγνησίας ανακοίνωσε ότι με έγγραφό της η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών από τις 4 Αυγούστου ενημερώνει το προσωπικό των Μονάδων της Φρουράς Βόλου ότι λόγω έλλειψης προσωπικού (Ιατρών) αναστέλλεται η λειτουργία του ΣΤΕΠ για τις μη εργάσιμες ώρες της ημέρας και τα Σαββατοκύριακα.

Τα υγειονομικά περαστικά κατά τις ώρες αυτές θα παραπέμπονται – διακομίζονται στο Νοσοκομείο Βόλου, και η αιτία είναι η έλλειψη τοποθετημένου Ιατρικού Προσωπικού, Μονίμων και Οπλιτών Ιατρών. Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Στρατιωτικών σημειώνει

“Στις δύσκολες αυτές εποχές, σε εθνικά αλλά και υγειονομικά θέματα, εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μας για την αντιμετώπιση του Στρατιωτικού Προσωπικού, και ευελπιστούμε στην άμεση αποκατάσταση του προβλήματος και την ομαλή επαναλειτουργία του ΣΤΕΠ για την υγειονομική περίθαλψη των Στρατιωτικών. Παρακαλούμε τον Ανώτατο Διοικητική Φρουράς Βόλου, να επιμείνει και να εντείνει τις ενέργειες του για την στελέχωση και πλήρη ενεργοποίηση του ΣΤΕΠ.
Οι κ.κ. βουλευτές της Εκλογικής Περιφέρειας μας ,προς τις/τους οποίες/οποίους κοινοποιείται το παρών έγγραφο , παρακαλούμε αφενός να προβούν στην ανάδειξη του συγκεκριμένου προβλήματος, αφετέρου να συνδράμουν στην επίλυση αυτού , δείχνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης των Ελλήνων εν ενεργεία στρατιωτικών που υπηρετούν στο Νομό τους”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το