Τοπικά

Ένωση Πολυτέκνων Μαγνησίας: Κακόβουλες διαδόσεις ότι δεν λειτουργεί το Γραφείο μας

Η διοίκηση της Ένωσης Πολυτέκνων Μαγνησίας διαψεύδει καταγγελίες ότι το Γραφείο της στον Βόλο δεν λειτουργεί και δεν εξυπηρετούνται οι πολύτεκνοι της περιοχής. «Το Γραφείο λειτουργεί κανονικά και η υπάλληλος εργάζεται σύμφωνα με το ωράριό της», υπογραμμίζει η πρόεδρος Σουλτάνα Πράπα, σημειώνοντας μάλιστα ότι η υπάλληλος «δεν έκανε ούτε καν χρήση της αδείας που της παρέχει το Κράτος, αν και είναι μικρομάνα».

Λόγω των μέτρων για την προστασία του πληθυσμού από τον κορωνοϊό, το Γραφείο των πολυτέκνων δέχεται το κοινό 10- 12μ και η εξυπηρέτηση γίνεται από το παράθυρο. Δέχεται επίσης αιτήματα τηλεφωνικά στο 2421034032, το οποίο λειτουργεί και ως ΦΑΞ κατά τις απογευματινές ώρες, διαδικτυακά στο mail του Συλλόγου [email protected], στα τηλ α) της υπαλλήλου 6976990023, β) της Προέδρου 6976990020 και γ) του Γεν Γραμματέα 6972234606 (κατά τις ώρες 10.00- 12.00).
Έχει ήδη αποσταλεί mail με όλες τις ενημερώσεις σε όλα τα μέλη της Ένωσης που έχουν ανταποκριθεί και έχουν ενημερώσει την Ένωση με στοιχεία επικοινωνίας.

«Μετά λύπης προβαίνουμε στη διάψευση κακόβουλων διαδόσεων και ψευδών καταγγελιών ότι Γραφείο της Ένωσης Πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας δεν λειτουργεί και δεν εξυπηρετούνται οι Πολύτεκνοι. Προφανώς οι «καταγγέλλοντες» ανήκουν σε μέλη που δεν έχουν τακτική επαφή με την Ένωση ή σ΄ εκείνους που θυμούνται «στο και πέντε» τις ανάγκες τους και για τη δική τους αμέλεια «φταίνε άλλοι». Με την ευκαιρία ευχόμαστε σε όλους «ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ». Ας θυμόμαστε ότι «ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ» διαδέχεται «Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ». Όσο πιο δύσκολος είναι ο αγώνας τόσο πιο γλυκιά είναι η νίκη», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το