Τοπικά

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων: Με αισιοδοξία και αγωνιστικότητα ξεκινάμε τη νέα σχολική χρονιά

paidia sxoleioH Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου εύχεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη.

 

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει: «Όλοι γνωρίζουμε ότι και η νέα χρονιά αρχίζει με προβλήματα και δυσκολίες για τη λειτουργία του σχολείου και την μόρφωση των παιδιών μας, αλλά και για τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών. Ξεκινάμε ωστόσο, με αισιοδοξία και αγωνιστικότητα, διεκδικώντας την μόρφωση και την ζωή που μας ανήκει».

 
Σημειώνεται, ότι μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, θα παρευρεθούν και φέτος, στους Αγιασμούς που θα γίνουν με την έναρξη της χρονιάς, σε διάφορα σχολεία του δήμου, στο πλαίσιο και της ενημέρωσής τους από τους διευθυντές, εκπαιδευτικούς και συλλόγους γονέων, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Για φέτος συγκεκριμένα, τα μέλη θα βρεθούν στα: 7ο ΓΕΛ Βόλου, 27ο Δ.Σ. Βόλου, Μουσικό Σχολείο, 1ο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής, 3ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας, 8ο Δ.Σ. Ν. Ιωνίας, 6ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας, 32ο Νηπιαγωγείο Βόλου, 18ο και 29ο Δημοτικά Σχολεία Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το