Ελλάδα

Ένοπλη ληστεία με βαριοπούλα στο Περιστέρι: Πληροφόρηση «εκ των έσω» βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Οι δράστες, με την απειλή όπλων, άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο από το σαλόνι και εξαφανίστηκαν.

Συμμορία με έδρα τη δυτική Αττική, τα μέλη της οποίας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ληστείες, «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την ένοπλη ληστεία με μακρύκανα όπλα και βαριοπούλα σε σπίτι κομμωτών επί της λεωφόρου Θηβών στο Περιστέρι. Ο τρόπος δράσης των ληστών παραπέμπει τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας σε εγκληματικές οργανώσεις που έχουν ξαναχτυπήσει στο πρόσφατο παρελθόν σε οικίες και καταστήματα.

Οι δράστες ήταν περίπου τέσσερις, φορούσαν κουκούλες, κρατούσαν μία βαριοπούλα και μακρύκανα όπλα (πιθανότατα Καλάσνικοφ). Φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι διατηρούν κομμωτήριο στο Περιστέρι. Ενδεχομένως να είχαν με κάποιο τρόπο και «εσωτερική πληροφόρηση» και να ήξεραν για την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου στο σπίτι. Μία εκτίμηση είναι ότι οι ληστές πίστευαν ότι το ζευγάρι είχε στην κατοχή του τις εισπράξεις από το κομμωτήριο, θεωρώντας ότι όπως όλα τα κομμωτήρια έτσι και το δικό τους ήταν γεμάτα κόσμο μέχρι την τελευταία ημέρα του lockdown.

Οι ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμα των κομμωτών, τους απείλησαν με τα όπλα, άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο από το σαλόνι και εξαφανίστηκαν. Η έρευνα συνεχίζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το