Τοπικά

Ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη 78χρονος από περιοχή του Αλμυρού

Ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση κατά συρροή έκρινε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 78χρονο από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, στον οποίο επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 16μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Ο 78χρονος κατηγορούταν ακόμη για παραβίαση δικαστικής απόφασης, για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση κατά συρροή και για ψευδή καταμήνυση κατά συρροή, κατηγορίες για τις οποίες κρίθηκε αθώος.
Ο 78χρονος φέρεται στις 13 Νοεμβρίου 2016 να είχε προκαλέσει καυγά με την 79χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και την 71χρονη αδερφή της, καθώς φέρεται να είχε παραβιάσει δικαστική απόφαση, με την οποία του απαγορευόταν να πλησιάζει την εν διαστάσει σύζυγό του. Τα σπίτια τους είναι γειτονικά.
Απολογούμενος ο 78χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι οι δύο γυναίκες φώναζαν και ότι του είχαν επιτεθεί, τον είχαν εξυβρίσει και τον είχαν χτυπήσει, παρ’ ότι ήταν χειρουργημένος. Επίσης φέρεται να υποστήριξε ότι όσα κατάγγειλε δεν ήταν ψευδή, δεν έπρεπε να κατηγορηθεί για ψευδή καταμήνυση και τόνισε πως είναι αθώος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το