Τοπικά

Εννέα συλλήψεις για το κορωνο-γλέντι στο Βελεστίνο

Εννέα άνδρες, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ρήγα Φεραίου για το γλέντι που είχαν στήσει εν μέσω περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, το οποίο μάλιστα μεταδόθηκε και ζωντανά μέσω Facebook.  Εκτός όμως από τις χειροπέδες, σε βάρος τους επιβλήθηκαν και τσουχτερά πρόστιμα.  Ειδικότερα σε βάρος οχτώ ανδρών επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ ενώ στον “διοργανωτή” πρόστιμο 3.000 ευρώ.  Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 30-35 ετών ενώ στο γλέντι βρισκόταν και ένας ανήλικος.
Και οι εννέα κατηγορούνται για παραβίαση του μέτρου πρόληψης ασθενειών και της Υπουργικής Απόφασης για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού. Αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν σήμερα (20-11-2020) το βράδυ στο Βελεστίνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, εννέα άτομα, κατηγορούμενα για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, προέκυψε ότι τα προαναφερόμενα εννέα άτομα συμμετείχαν σε συνάθροιση – εκδήλωση που είχε λάβει χώρα, κατά το χρονικό διάστημα από 19-11-2020 το απόγευμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-11-2020), σε παλαιό κτίσμα σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, θέτοντας σε κίνδυνο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σε έναν από τους συλληφθέντες, επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -3.000- ευρώ, ως διοργανωτής της εν λόγω εκδήλωσης, ενώ στους υπόλοιπους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -300- ευρώ στον καθένα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το