Τοπικά

Ενίσχυση για προσφυγή στο ΣτΕ κατά του εργοστασίου SRF του δήμου Βόλου ζητάει η Επιτροπή Αγώνα

Η Επιτροπή Πολιτών τονίζει πως υπάρχει επείγουσα ανάγκη για οικονομική ενίσχυση προκειμένου να κατατεθεί η προσφυγή  στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της κατασκευής του εργοστασίου SRF από τον Δήμο Βόλου. To ΣτΕ είναι το μόνο αρμόδιο Ελληνικό δικαστήριο που μπορεί να ακυρώσει την άδεια κατασκευής του εργοστασίου, που θα πακετάρει τα σκουπίδια όλης της Ελλάδας προκειμένου να καίγονται στον Βόλο  ίσως και σε άλλα εργοστάσια καύσης στην υπόλοιπη χώρα.
Τα μέλη της Επιτροπής τονίζουν πως ξεκίνησαν μια διεθνή εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων καθώς τα έξοδα είναι υπέρογκα.
“Σας ζητάμε, να συνδράμετε στην προσπάθεια, κοινοποιώντας  το λινκ για την πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να πατήσετε το donate now  και να καταθέσετε όποιο ποσό επιθυμείτε.  Μπορείτε να κάνετε follow για να ενημερώνεστε για την εξέλιξη της οικονομικής εκστρατείας.
πατήστε το λινκ: 

Μπορείτε να καταθέσετε είτε μέσω κάρτας σας (κρατά προμήθεια αν δεν είστε στην Τράπεζα Πειραιώς)  είτε μέσω paypal (δεν κρατά προμήθεια).

Αν καταθέσετε 20 ευρώ και περισσότερα θα αποκτήσετε μια ετήσια συνδρομή στον νεοϊδρυθέντα σύλλογο “Πολίτες Μαγνησίας για την υγεία και το περιβάλλον”
Ο αγώνας για καθαρό αέρα πρέπει να συνεχιστεί  και η συμβολή όλων είναι σημαντική!
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το