Τοπικά

Βρέθηκε νεκρός ο 59χρονος κτηνοτρόφος από το Νεοχωράκι Αλμυρού

emak

Νεκρός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί ο 59χρονος κτηνοτρόφος που αγνοείτο από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο Νεοχωράκι Αλμυρού. Το πτώμα του βρέθηκε σήμερα κοντά στο εργοστάσιο “Σπύρου,  που βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το Νεοχωράκι. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σε χωματόδρομο ο οποίος τερματίζει στον χείμαρρο. Χθες, εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων είχαν φθάσει έως το σημείο αυτό αλλά αναγκάστηκαν να σταματήσουν τις έρευνες καθώς η στάθμη των νερών ήταν ακόμη σε υψηλά επίπεδα. Σήμερα, που έπεσε η στάθμη, δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής βρήκαν τον άνδρα πνιγμένο.

Στις έρευνες συμμετείχε ομάδα της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και σκύλους, από την Αθήνα, όπως επίσης δυνάμεις της ΕΜΑΚ Λάρισας, εθελοντικές ομάδες του Βόλου, πυροσβέστες από τα τμήματα Αλμυρού και Βόλου και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι βοήθησαν δείχνοντας περάσματα και μονοπάτια στη δύσβατη περιοχή.

Υπενθυμίζεται οτι ο 59χρονος αγνοείτο από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, την ώρα της σφοδρής βροχόπτωσης στον Αλμυρό.

Κατά τις οδηγίες συγγενών του, εντοπίστηκε το όχημά του, στη θέση “Γαβράκι”, κοντά στην πηγή της Καρυάς, σφηνωμένο ανάμεσα σε βράχια και λίγα μέτρα πιο κάτω βρέθηκε σκισμένο το πουκάμισό του. Ο κτηνοτρόφος για να φτάσει στο μαντρί του, θα έπρεπε να περάσει από το ρέμα, πράγμα που φαίνεται ότι επιχείρησε σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ 1

ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ 2

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το