Τοπικά

Ενισχύεται με μια ακόμη πτήση η αεροπορική σύνδεση Σκιάθου-Αθήνας μέσω Aegean

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Δημοτική Αρχή Σκιάθου για τη βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης του νησιου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AEGEAN AIRLINES Δημήτρη Γερογιάννη. Συμμετείχε ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα αεροπορικής σύνδεσης, Κυβερνήτης της AEGEAN AIRLINES Γρηγόρης Φλέσσας, που συνέβαλε καθοριστικά στην προσπάθεια αυτή του Δήμου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του ιδρυτή του Ομίλου της Aegean Airlines, αείμνηστου Θεόδωρου Βασιλάκη.


Η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την Aegean Airlines έχει φέρει ήδη θετικά αποτελέσματα, σε ότι αφορά τη σύνδεση με την Αθήνα, στο χειμερινό εβδομαδιαίο πρόγραμμα πτήσεων της OLYMPIC AIRLINES (AEGEAN GROUP) όταν μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και την καθοριστική συμβολή του κ. Φλέσσα, προστέθηκε μια ακόμα πτήση κάθε Τετάρτη.
Πρόκειται για πάγιο αίτημα των κατοίκων και των τριών νησιών των Σποράδων, καθότι τους δίνει τη δυνατότητα, διευθέτησης υποθέσεων που έχουν σχέση με δημόσιες υπηρεσίες αλλά το σπουδαιότερο, για ιατρικούς λόγους.
Ο Δήμος Σκιάθου ευχαρίστησε θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AEGEAN AIRLINES κ. Δημήτρη Γερογιάννη, επισημαίνοντας ότι με εξαιρετική ευαισθησία εξέτασε το θέμα, ώστε να υλοποιηθεί άμεσα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το