Αθλητισμός

Ενισχύεται η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Β. με Πανταζή και Κάστανου

Η διοίκηση του Συλλόγου ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση δύο αθλητριών που θα «γεμίσουν» με την παρουσία τους σε όλες τις θέσεις την γυναικεία ομάδα Βόλεϊ. Πρόκειται για δύο καταξιωμένες αθλήτριες του βολιώτικου βόλεϊ, τις Ιωάννα Πανταζή και Δανάη Κάστανου.
Η Πανταζή Ιωάννα γεννήθηκε το 2000 και αγωνίζεται στην θέση της ακραίας. Έχει ύψος 1,82. Οι προηγούμενες ομάδες της ήταν οι Γ Σ Αλμυρού και η ΑΘΛΕΣΙΣ. Αγωνίστηκε στα αναπτυξιακά τμήματα του ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ με πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, συμμετείχε σε final4 , και επίσης είχε συμμετοχή σε κλιμάκια της ΕΣΠΕΚΕΛ Αγωνίστηκε για 4 χρόνια στην γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο στην Β ΕΘΝΙΚΗ. Τα τελευταία 2χρονια αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΘΛΕΣΙΣ στην ίδια κατηγορία. Το δυνατό χτύπημα από το 4 και το καλό κράτημα της μπάλας σε υποδοχή και άμυνα την κάνουν ένα πολύτιμο όπλο για κάθε ομάδα
Η Κάστανου Δανάη γεννήθηκε το 2003 ,αγωνίζεται στην θέση της διαγώνιας και έχει ύψος 1,90. Προηγούμενες ομάδες της ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΆΣ και η ΑΡΓΩ Βόλου. Η Δανάη άρχισε να ασχολείται με το Βόλεϊ από μικρή ηλικία στον ΗΡΑΚΛΗ ΚΗΦΙΣΙΆΣ με τον οποίο αγωνίστηκε στα αναπτυξιακά του τμήματα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων. Κατόπιν μετακινήθηκε στο Βόλο αγωνίστηκε με την ομάδα της Αργούς με πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, και συμμετοχές σε f4 της ΕΣΠΕΚΕΛ. Με την Αργώ Βόλου πανηγύρισε την άνοδο στην κατηγορία Α2.Το χτύπημα από πολύ ψηλά, το δυνατό χτύπημα από το 2 καθώς και το Μπλοκ της είναι στοιχεία που την κάνουν πολύτιμη για κάθε ομάδα σε όλες τις κατηγορίες. Το ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί την διοίκηση της Αργούς και τον Βαγγέλη Σταθόπουλο για την παραχώρηση της Δανάης.
Η ομάδα με τις νέες προσθήκες και τις ήδη υπάρχουσες στο δυναμικό της αθλήτριες έχει ένα πλήρες ρόστερ που με την καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή Περικλή Ξύδη είναι σίγουρο ότι θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το