ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Βρέθηκε νεκρός 52χρονος στα Τρίκαλα

Τοπικά

Για μια Θεσσαλία αλλιώς

Άρθρα

Τοπικά

Ενισχύεται η φύλαξη στο Νοσοκομείο Βόλου – Συνεργασία φορέων για την ασφάλεια στα Επείγοντα

Ευρεία σύσκεψη με θέμα την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου και ειδικότερα την διαφύλαξη της ηρεμίας και της ασφάλειας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Γραφείο του Διοικητή Ματθαίου Δραμητινού.
Παρόντες ήταν: o Διοικητής κ. Μ. Δραμητινός, o Αναπληρωτής Διοικητής κ. Χ. Αποστολίδης, o Αστυνομικός Δ/ντής Μαγνησίας κ. Β. Μαρκογιαννάκης, o Διοικητής 1ου ΑΤ Βόλου κ. Α. Καλαμπούκας, ο Πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΜ κ. Π. Μαλινδρέτος, ο Γραμματέας της ΕΙΝΚΥΜ κ. Η. Καραμέτος, και ο Υπεύθυνος της εταιρίας Φύλαξης του Νοσοκομείου κ. Η. Μουράβας.
Συζητήθηκαν διεξοδικά πρόσφατα και παλαιότερα γεγονότα, προτάσεις για τη βελτίωση της φύλαξης από ανάλογα περιστατικά και αποφασίστηκε η ενίσχυση της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, μέτρα που θα λάβει το Νοσοκομείο για την περαιτέρω ενίσχυση της φύλαξης, επιμέρους συνομιλίες και συστάσεις με ομάδες πληθυσμού που εμπλέκονται σε ανάλογα περιστατικά.

Σε σχετική ανακοίνωση μετά τη συνάντηση τονίζεται ότι:

«Η περίθαλψη που δίδεται στο Νοσοκομείο μας, είναι υψηλού επιπέδου και ισότιμη σε όλους τους συμπολίτες μας, ασχέτως θρησκείας, χρώματος, φύλου, οικονομικής επιφάνειας ή ασφάλισης και θα πρέπει οι συμπολίτες μας να βοηθήσουν τα μέγιστα στην πολιτισμένη διαχείριση των περιστατικών με ψυχραιμία και με εμπιστοσύνη στην επιστημονική επάρκεια του προσωπικού του Νοσοκομείου.
Ανάλογες συσκέψεις θα πραγματοποιούνται προς τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και του αισθήματος ασφαλείας που πρέπει να υπάρχει στους εργαζόμενους αλλά και στους πολίτες στους χώρους του Νοσοκομείου.
Τέλος το Νοσοκομείο επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά, σε όποιες ζημιές ή παραβατικές συμπεριφορές δεν συνάδουν με την λειτουργία του και με το υψηλό έργο που επιτελεί».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το