Τοπικά

Ενημερωτικό εργαστήρι για τις «Χρηματοδοτικές ευκαιρίες στους τομείς της Υγείας και της Αγροδιατροφής από τον ΣΘΕΒ

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ σας προσκαλούν στο ενημερωτικό εργαστήρι με θέμα: «Χρηματοδοτικές ευκαιρίες στους τομείς της Υγείας και της Αγροδιατροφής στον Ορίζοντα Ευρώπη», που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 15:00 – 16:30.

Ο Ορίζοντας Ευρώπη είναι το νέο πρόγραμμα πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Έρευνα και την Καινοτομία και αποτελεί το μεγαλύτερο χρηματοδοτικό εργαλείο, με προϋπολογισμό 95,5 δισ. ευρώ για την επταετία 2021-2027.
Στο πλαίσιο του προγράμματος Ορίζοντας Ευρώπη θα χρηματοδοτηθούν δράσεις που αφορούν ποικίλους τομείς μεταξύ αυτών η υγεία και η αγροδιατροφή με βασικό στόχο του προγράμματος τη δημιουργία μιας πιο ανθεκτικής, ανοικτής και δημοκρατικής ευρωπαϊκής κοινωνίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες προκηρύξεις που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και αφορούν συγκεκριμένα τους κλάδους της υγείας και της αγροδιατροφής αλλά και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματα τους στα εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ.

H συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: [email protected] και τηλέφωνο: 2410555507.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το