Τοπικά

Eνημερωτική ημερίδα για τις επιπτώσεις τους άγχους από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ιατρική ημερίδα το Σαββάτο 10 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος στο Βόλο, με θέμα «Οι επιπτώσεις του άγχους στην υγεία μας».

Τη συνάντηση διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο επίατρος – ειδικός παθολόγος κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, ο οποίος στάθηκε στις αρνητικές συνέπειες και τα δυσάρεστα αποτελέσματα του άγχους στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο επίατρος – ειδικός καρδιολόγος κ. Δημήτριος Γιαννόγλου, ο οποίος εστίασε στα καρδιακής φύσης προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας του άγχους.

Τρίτη κατά σειρά ομιλήτρια ήταν η υπηρεσιακή ψυχολόγος, Αστυνόμος Β’ (ΥΓ) Dr. Μαρία Γιαννακού, η οποία αναφέρθηκε στις πηγές του άγχους, τις μορφές εκδήλωσής του, καθώς στους τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισής του.

Τέλος, πριν από την ολοκλήρωση της ημερίδας ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Τόλιας, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, του Ιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το