Τοπικά

Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Μαγνησίας για τα ειδικά μητρώα ασφαλιστών και συμβολαίων

Ενημερωτική εκδήλωση για τις διαδικτυακές αιτήσεις ανανεώσεων ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων αστικής ευθύνης ασφαλιστών, καθώς και για τις διαδικτυακές υποβολές βεβαιώσεων σεμιναρίων εκπαίδευσης των ασφαλιστών, διοργανώνει την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 18:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας η εταιρία Συστημάτων Πληροφορικής SGA.
Όσον αφορά τις ανανεώσεις ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων, η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη-ασφαλιστές του Επιμελητηρίου που θέλουν να ανανεώσουν την άδειά τους, μέσα από την πλατφόρμα του web Επιμελητηρίου, να συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, να ψηφιοποιήσουν και επισυνάψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να υποβάλουν την σχετική αίτηση.
Όλες οι αιτήσεις που γίνονται διαδικτυακά, θα τις «βλέπει» ένας εξουσιοδοτημένος υπάλληλος του Επιμελητηρίου, θα κάνει τους σχετικούς ελέγχους και θα αποστέλλει στον ενδιαφερόμενο (πατώντας ένα πλήκτρο), στο mail που έχει δηλώσει, την σχετική επιστολή ενημέρωσης, ότι οι αλλαγές έχουν αποθηκευτεί προσωρινά. Επίσης θα ενημερώνεται αν υπάρχει οφειλή για τέλος τήρησης καρτέλας ΓΕΜΗ. Μετά τους σχετικούς ελέγχους, θα γίνεται η αλλαγή στο μητρώο του Επιμελητηρίου.
Το μέλος θα λαμβάνει στο mail του ενημέρωση ότι, η αίτησή του διεκπεραιώθηκε και ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τις προσωποποιημένες υπηρεσίες για την έκδοση πιστοποιητικού.
Αναφορικά στις διαδικτυακές υποβολές βεβαιώσεων σεμιναρίων εκπαίδευσης των ασφαλιστών η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη-ασφαλιστές του Επιμελητηρίου να υποβάλουν τις βεβαιώσεις σεμιναρίων, μέσα από την πλατφόρμα του web Επιμελητηρίου, να συμπληρώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, να ψηφιοποιήσουν και επισυνάψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να τα υποβάλουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το