Τοπικά

Ενημερωτική εκδήλωση στη Σκιάθο για τα θαλάσσια σπορ και την πρόληψη των ατυχημάτων

Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, ο Σύλλογος Θαλάσσιων Σπορ & Ενοικιαζόμενων Σκαφών Αναψυχής Σκιάθου, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Safe Water Sports και την υποστήριξη του Λιμεναρχείου Σκιάθου, διοργανώνει την Παρασκευή 10 Μαΐου, στις 12:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου-Λυκείου, ενημερωτική εκδήλωση με θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στη θάλασσα, το νερό και τα θαλάσσια σπορ, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την πρόληψη των ατυχημάτων.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Oργανισμού, εγκεκριμένο από το Υπ. Παιδείας, στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφορά την εκπαίδευση και ενημέρωση των παιδιών πάνω σε θέματα που έχουν σχέση με την ασφάλεια στην παραλία, τη θάλασσα, το κολυμβητήριο, τα θαλάσσια σπορ αλλά και γενικότερα τις δραστηριότητες που γίνονται στο νερό. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Ιδρυτής του Οργανισμού Safe Water Sports κ. Παναγιώτης Πασχαλάκης.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν παράλληλα οι προδιαγραφές και η σημασία του καινοτόμου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο προτύπου πιστοποίησης της ποιότητας λειτουργίας των επιχειρήσεων εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ της TÜV AUSTRIA HELLAS “Water Sports Certified Quality”. Τον Φορέα Ελέγχου & Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA HELLAS θα εκπροσωπήσουν οι κύριοι Χαράλαμπος Αγγελούδης, Αναπ. Γεν. Δ/ντης και Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, Δ/ντης Ανάπτυξης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το