Τοπικά

Ενημερωτική εκδήλωση αύριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία

O Εμπορικός Σύλλογος Βόλου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση myDATA, δηλαδή my Digital Accounting and Tax Application , η οποία είναι η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα, με την οποία η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, αύριο Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 & ώρα 18:30 μπορούν να συμμετέχουν στην Ενημερωτική Εκδήλωση “My Data – Ηλεκτρονικά Βιβλία” μέσω της εφαρμογής zoom κι ακολουθώντας τον σύνδεσμο που έχουν δεχτεί στο email τους.

O ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο κ. Επιτρόπου Αθανάσιος με συνεργάτες προγραμματιστές και φοροτεχνικό, οι οποίοι θα ενημερώσουν αναλυτικά και θα δώσουν απαντήσεις σε απορίες σε ό,τι αφορά τη νέα εφαρμογή της ΑΑΔΕ. Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού της Φορολογικής Διοίκησης και της σχέσης της με τις επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι πρωτίστως να εξυπηρετήσουμε τις επιχειρήσεις, παρέχοντας μια πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα για την εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων, που θα οδηγήσει σε αυτοματοποίηση της συμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων και θα τις απαλλάξει από υποχρεώσεις που έχουν σήμερα, όπως η υποβολή Καταστάσεων Πελατών – Προμηθευτών (ΜΥΦ).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το