Τοπικά

Ενημερωτικές συναντήσεις και άλλες δράσεις στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου

karampatzaki 8o gymn

Χρήσιμες απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων που απασχολούν τόσο τους ίδιους τους μαθητές, όσο και τους γονείς, σε σχέση με το εκπαιδευτικό και εργασιακό μέλλον, είχαν την ευκαιρία να λάβουν όσοι συμμετείχαν σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η διεύθυνση του 8ου Γυμνασίου Βόλου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, το απόγευμα της Δευτέρας 18 Απριλίου 2016.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Απόστολος Βακρατσάς, περιέγραψε τη χρησιμότητα των ενημερωτικών εκδηλώσεων, ενώ η υπεύθυνη του ΚΕ.ΣΥ.Π. – Σύμβουλος ΣΕΠ κα Αγγελική Καραμπατζάκη τόνισε ότι στόχος των εκδηλώσεων, είναι η ενημέρωση και στήριξη των νέων καθώς και των γονέων τους, μέσω της παροχής υπηρεσιών εκπαιδευτικής και επαγγελματικής συμβουλευτικής και πληροφόρησης, ώστε να διευκολυνθούν στη διαδικασία της λήψης εκπαιδευτικών και επαγγελματικών αποφάσεων τους.

Έκθεση έργων μαθητών

kataskeyi
Εξάλλου, περιμετρικά στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου, βρίσκονταν εκτεθειμένα προκειμένου να τα δουν συμμαθητές και γονείς, έργα μαθητών- μαθητριών του 8ου Γυμνασίου που προετοιμάστηκαν στο μάθημα της Τεχνολογίας, με διάφορα θεματικά αντικείμενα, όπως Μέσα Μεταφοράς, Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας κ.α., με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Περικλή Φασουράκη.

Πασχαλινό Bazaar

lampades
Στο μεταξύ, τις εντυπώσεις κέρδισαν και οι περίτεχνες λαμπάδες που δημιούργησαν μητέρες- μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που προσέφεραν σε όλους όσοι επιθυμούσαν να πάρουν, έναντι συμβολικού «αντιτίμου αλληλεγγύης», προκειμένου το οποιοδήποτε ποσό, να δοθεί για διάφορες ανάγκες που προκύπτουν σε οικογένειες του σχολείου κ.λ.π.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το