Τοπικά

Ενημέρωση του ΤΟΜΥ Νέας Ιωνίας στο ΚΗΦΗ Βόλου για τα προβλήματα που προκαλεί ο διαβήτης

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων που διοργανώνει το ΚΗΦΗ Βόλου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου ενημέρωση από την Τοπική Ομάδα Υγείας Ν.Ιωνίας με θέμα «Διαβήτης -Ατομική Υγιεινή»
Η Βασιλική Περδίκη,  κοινωνική λειτουργός και η Βάϊα Κοσκινάρη, επισκέπτρια υγείας, μίλησαν στους ηλικιωμένους για την σημασία της καθημερινής φροντίδας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί ο διαβήτης καθώς και την κατάλληλη διατροφή που πρέπει να ακολουθούν. Δεδομένου ότι είναι μια ασθένεια που πλήττει ένα μεγάλο μέρος της τρίτης ηλικίας βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους ηλικιωμένους.
Η δομή ανήκει στην ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ και είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Tαμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και Αξιοποίηση Ικανοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού -Ενεργός Κοινωνική Ενσωμάτωση».

Χριστουγεννιάτικη γιορτή
Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Βόλου της ΚΕΚΠΑ -ΔΙΕΚ προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου  και ώρα 10:15 πμ στην Γιαννιτσών 2- Μητρ. Γρηγορίου στα Παλαιά.
Στον χώρο της δομής λειτουργεί έκθεση με πράγματα που δημιούργησαν οι ηλικιωμένοι με την βοήθεια του προσωπικού του κέντρου, η οποία και θα συνεχίσει να λειτουργεί από την ημέρα της γιορτής μέχρι και 20/12/18 από 10:00- 13:00 (Σαββατοκύριακο κλειστά). Το ΚΗΦΗ Βόλου με αυτόν τον τρόπο απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες να γνωρίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει και τους δίνει την δυνατότητα να ερευνήσουν κατά πόσο θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το