Τοπικά

Ενημέρωση του Μητσοτάκη για το “ρίξιμο” του Νοσοκομείου Βόλου από τον Φώτη Σερέτη της 5ης ΥΠΕ

Σε θέματα που αφορούν η λειτουργία του συστήματος υγείας στη Μαγνησία αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, κατά την τοποθέτησή του στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, ο κ. Μαραβέγιας ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις δυσλειτουργίες που προκαλεί η ανισομερής κατανομή ιατρικού προσωπικού μεταξύ των νοσηλευτικών ιδρυμάτων που ανήκουν στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, αναφερόμενος συγκεκριμένα στα νοσοκομεία Βόλου και Λαμίας. Μάλιστα, επισήμανε πώς η 5η ΥΠΕ θα μπορούσε να συνεργάζεται για τα θέματα αυτά με τους κατά τόπους βουλευτές, οι οποίοι έχουν επίσης άμεση επαφή με τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και γνωρίζουν καλά τις ανάγκες της κάθε περιοχής.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι στις παρούσες δύσκολες συνθήκες για τη χώρα, απαιτείται πολύ στενή επαφή των βουλευτών με τις εκλογικές τους περιφέρειες, καθώς η επικοινωνία της πολιτικής της κυβέρνησης, είτε στο μέτωπο της δημόσιας υγείας, είτε στο μέτωπό της οικονομίας, πρέπει να είναι πολύ τακτική και η Κοινοβουλευτική Ομάδα προφανώς έχει και αυτόν τον ρόλο, να απορροφά τους ευνόητους και αυτονόητους κοινωνικούς κραδασμούς, που αναπόφευκτα μία τέτοια κρίση θα δημιουργήσει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το