Τοπικά

Ενημέρωση των ντόπιων επιχειρήσεων για την Αποστολή στην Κένυα

MPASDANIS-PANTAZOPOULOU

Τις σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά της Κένυας καθώς και τους τρόπους εισόδου ελληνικών επιχειρήσεων σ’ αυτήν, παρουσίασε η κ. Βίκυ Πανταζοπούλου, Πρόξενος της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία, στο πλαίσιο ενημερωτικής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο,την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου.
Στόχος της ημερίδας, η οποία οργανώθηκε από το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ήταν να ενημερωθούν οι ντόπιοι επιχειρηματίες και παράγοντες για την αγορά της Κένυας, ενόψει της συμμετοχής των επιχειρήσεων στην 2η Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα.
“Το Επιμελητήριο βλέπει θετικά παρόμοιες κινήσεις προώθησης της ελληνικής επιχειρηματικότητας και στο πλαίσιο αυτό ενθαρρύνει και στηρίζει την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων του Νομού Μαγνησίας”, τόνισε στην ομιλία του, ο κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.
Σημειώνεται ότι έως τις 31 Οκτωβρίου 2014 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην 2η Ελληνική Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 26-27 Νοεμβρίου 2014 στο Ναϊρόμπι.
Την Αποστολή διοργανώνουν το Επίτιμο Προξενείο της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία, με την ενεργό υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς και Υπουργείων και Οργανισμών της Κένυας.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://trademission.kenyagreece.com/2014

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το