Αθλητισμός

Εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών μελών του Γ.Σ. Νίκη Βόλου

NIKI VOLOU

Από τη Δευτέρα 9 Μαίου στα γραφεία του συλλόγου της Νίκης Βόλου, από 9πμ-2μμ και 5μμ-9μμ ημερησίως, αρχίζουν οι εγγραφές νέων μελών καθώς και οι πληρωμές συνδρομών για τα ενεργά μέλη του συλλόγου εν όψει της επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης.

Όσα από τα παλαιά μέλη δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά, μπορούν να ενεργοποιηθούν καταβάλλοντας 2 ευρώ ανά μήνα έως 30/4/2016.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη μπορούν με αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο να εγγράφονται με την καταβολή ποσού 20 ευρώ.

Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν επανεργοποιηθούν, τότε, με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου , θα διαγραφούν από μέλη του Συλλόγου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Οι εγγραφές νέων μελών θα γίνονται μέχρι στις 8μμ της παραμονής της ορισθείσας επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης. Κανένα νέο μέλος δεν θα εγγράφεται την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται ΜΟΝΟ τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το