Ενδιαφέρουσα μελέτη από το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, με τα στοιχεία να σοκάρουν. Το πιο ανησυχητικό είναι πως οι ανατιμήσεις και η ακρίβεια σε βασικά είδη τροφίμων αλλάζει τις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών, αναγκάζοντάς τους να επιλέγουν προϊόντα με χαμηλότερη θρεπτική αξία, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται σε αρκετές περιπτώσεις η υγεία τους. Και συγκεκριμένα, η ακρίβεια στα λαχανικά, τα φρούτα, το ελαιόλαδο, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το κρέας, έχει στρέψει τους καταναλωτές σε μακαρόνια, ρύζι κ.λπ., ενώ η κατανάλωση του αλκοόλ, παρά τις ανατιμήσεις, έχει αυξηθεί.
Λ.Α.
Ο έντονος καβγάς ενός ζευγαριού για τη μεταφορά μιας... τηλεόρασης μέσα σε αστικό λεωφορείο της…
Την Πέμπτη 10η Οκτωβρίου, έπειτα από πρωτοβουλία του στελεχών της Αναπτυξιακής Καρδίτσας (ΑΝ.ΚΑ.) πραγματοποιήθηκε επίσκεψη…
Εξαιρετική παρουσία είχε ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο Μαχητής» στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων…
Περισσότερα από 370 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες στον κόσμο, μία στις οκτώ, έχουν πέσει θύματα…
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του επί σειρά ετών διοικητικού του παράγοντα Νίκου Τζέκα εξέδωσε…
Η Φλόριντα τις τελευταίες ώρες ζει έναν εφιάλτη, καθώς ο Τυφώνας Μίλτον έφτασε στις ακτές…