Αθλητισμός

Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Βελεστίνο μεταξύ Ρήγα και Ολυμπιακού

Στο Βελεστίνο είναι στραμμένα τα βλέμματα των φίλων του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου, καθώς εκεί θα διεξαχθεί σήμερα στις 15.00 η σημαντικότερη αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ. Θα κοντραριστούν ο τρίτος της βαθμολογίας Ρήγας Φεραίος με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για τους δικούς τους λόγους.

Ο Ολυμπιακός είναι αυτονόητο ότι χρειάζεται το «διπλό» για να παραμείνει στην κορυφή, καθώς η διαφορά του από την Αγία Άννα είναι δύο βαθμοί. Όμως ο Ρήγας δεν είναι τυχαίος αντίπαλος και σίγουρα δεν χαρίζεται πουθενά. Πέρυσι που διεκδικούσαν τον τίτλο η Αγία Άννα με τον Μαγνησιακό, «έκοψε» βαθμούς και από τους δύο, ενώ στα φετινά του παιχνίδια με την Αγία Άννα έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, δηλαδή της στέρησε πέντε βαθμούς. Φυσικά στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν πόσο πολύ δυσκολεύτηκαν στον πρώτο γύρο στο ΕΑΚ, αφού για να κερδίσουν 1-0 χρειάστηκε το γκολ του Κούλπα στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων

Πάντως, ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ένα… πλεονέκτημα για σήμερα λόγω του ότι ο Ρήγας ξέμεινε από τερματοφύλακες. Ο βασικός πορτιέρο Σπηλιόπουλος έχει τραυματιστεί σοβαρά και είναι «νοκ άουτ», ενώ πριν τραυματιστεί ο Ρήγας είχε παραχωρήσει στη Δάφνη τον αναπληρωματικό Φώτο. Επιπλέον, δεν είναι διαθέσιμος και ο 15χρονος Καναλιώτης και έτσι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει πάλι ο επιθετικός Θοδωρής Χαλιμούρδας, όπως στο ματς Κυπέλλου με τον Πύρασο και σε αυτό του πρωταθλήματος με την Αγχίαλο, όπου τα πήγε αρκετά καλά. Απώλεια για τον Ρήγα και ο τιμωρημένος Κόντρα, ενώ τον προερχόμενο από τραυματισμό Πατσή ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης αναμένεται να τον κρατήσει στον πάγκο.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με τον προπονητή Στέλιο Αρσένο να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε προηγούμενους αγώνες πρωταθλήματος που έγιναν στο Βελεστίνο ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Ρήγας μετρά πέντε νίκες, όλες με 1-0, ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ενώ ο Ολυμπιακός στην τελευταία του επίσκεψη κατάφερε να πανηγυρίσει την μοναδική του νίκη, σε αγώνα που επίσης έληξε με 1-0 και που στον πάγκο των Βολιωτών ήταν ο Λάκης Μπακάλης. Φυσικά τα γκολ είναι 5-1 υπέρ του Ρήγα.

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Σαφάρι» για στέγη με τιμές-«φωτιά» – Μεσίτες Βόλου μιλούν στη «Θ» για τα ενοίκια και την αγορά την τελευταία τριετία

Οι μισθώσεις των ακινήτων τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν πάρει την ανιούσα με δυσάρεστες συνέπειες…

3 Μαρτίου 2024

Δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Ολυμπιακό ο Βόλος

Έντεκα φορές για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έχουν αναμετρηθεί Βόλος και Ολυμπιακός, με τους…

3 Μαρτίου 2024

Ξεναγοί στα χαρακτικά του Τάσσου, στο Δημαρχείο Βόλου, μαθητές του 5ου Δημοτικού

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Οι μικροί ξεναγοί των χαρακτικών του Τάσσου» θα παρουσιάσουν οι μαθητές της…

3 Μαρτίου 2024

Πάνω από 180 φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στη Θεσσαλία

Ο Βελησάρης Μπαλιώτας, μέλος ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας, μας μιλά για το πώς λειτουργεί…

3 Μαρτίου 2024

Χωρίς Φορτούνη και Κίνι απέναντι στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον Κώστα Φορτούνη και τον Κίνι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι με…

3 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή στα 53 του ο Βαγγέλης Γκουντής, πατέρας δύο παιδιών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Βαγγέλης Γκουντής. Ο εκλιπών αφήνει πίσω…

3 Μαρτίου 2024