Τοπικά

Ενδιαφέρον από επιχειρήσεις για την άπορη οικογένεια στον Βόλο – Πρόσφεραν θέση εργασίας στην 21χρονη αδελφή του μαθητή

Επιχειρήσεις ενδιαφέρθηκαν χθες να προσφέρουν θέση εργασίας στην 21χρονη κοπέλα, προκειμένου να βρει εισόδημα για να αντιμετωπιστεί το βιοποριστικό πρόβλημα της οικογένειάς της. Παράλληλα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επικοινώνησε με το Επιμελητήριο Μαγνησίας από το οποίο υπήρξε επίσης ενδιαφέρον για συνδρομή σε θέση εργασίας.
Όπως αναφέρθηκε από τη Διεύθυνση δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, το ενδιαφέρον των συλλόγων και των φορέων για να συνδράμουν οικονομικά και με υλικά αγαθά στα δύο αδέλφια, έναν μαθητή Γυμνασίου και την 21χρονη αδελφή του, ήταν έντονη.

«Δύο μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του ζητήματος με την άπορη οικογένεια και το σοβαρό πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης που αντιμετωπίζουν τα δύο αδέλφια, το ενδιαφέρον των συλλόγων, των φορέων και των πολιτών να συνδράμουν, είναι έντονο. Μάλιστα χθες υπήρξε ενδιαφέρον και από τοπικές επιχειρήσεις που θέλησαν να προσφέρουν θέση εργασίας και αυτό είναι πολύ σημαντικό» τόνισε ο διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωκράτης Σαβελίδης και πρόσθεσε πως «επικοινωνήσαμε παράλληλα και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Τέλη Μπασδάνη ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να βοηθηθεί η 21χρονη κοπέλα και να βρεθεί μια θέση εργασίας».

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρακολουθεί το ζήτημα με μεγάλη ευαισθησία και συνεχίζει τις επαφές με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να βοηθηθούν τα δύο αδέλφια.
Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας ανακοινώθηκαν δύο αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών μέσω των οποίων οι πολίτες μπορούν να βοηθήσουν.

«Ειδικότερα σχετικά με τον μαθητή με διαβιωτική δυσχέρεια και την αδελφή του, όσοι πολίτες θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να το πράξουν ως ακολούθως:
Εάν πρόκειται για προσφορά χρημάτων για πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος, τα χρήματα γίνεται να κατατεθούν στους κωδικούς λογαριασμών RF67907738000300012364065 και RF08904656440078861017332. Η επιλογή ενός εκ των δύο λογαριασμών μπορεί να γίνει μετά από σχετική επικοινωνία και συνεννόηση μαζί μας.
Εάν πρόκειται για προσφορά εργασίας και σε κάθε άλλη περίπτωση (δαπάνες ενοικίων, δαπάνες διαβίωσης, προσφορές ειδών), οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν επίσης μαζί μας.
Η επικοινωνία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2421058791 (κ Καρέτσο Αχιλλέα) σε ώρες γραφείου» ανέφερε η ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το