Τοπικά

Ενδιαφέρον από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Nautical Channel για τον θαλάσσιο τουρισμό της Σκιάθου

Στην WTM 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνo και αποτελεί την σημαντικότερη διεθνή έκθεση τουρισμού, συμμετείχε με δικό της περίπτερο υποδοχής-προβολής, σε κεντρικό σημείο του εκθεσιακού χώρου για μια ακόμη φορά η Σκιάθος προβάλλοντας το νησί και αυξάνοντας τις προκρατήσεις για την νέα σεζόν. Η WTM χαρακτηρίζεται ως η σημαντικότερη, γιατί ενώ χρονολογικά κλείνει τον κύκλο των διεθνών τουριστικών εκθέσεων του τρέχοντος έτους και γίνεται ο απολογισμός, ταυτόχρονα ανοίγει έναν καινούργιο, αυτόν της επόμενης τουριστικής περιόδου. Στην έκθεση του Λονδίνου η Σκιάθος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου κ. Διολέττα Παναγιώτη αλλά και από επιχειρηματίες του νησιού.

wtm1

Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες προγραμματισμένες συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες, εκπροσώπους αεροπορικών εταιριών, δημοσιογράφους, bloggers από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας την ποικιλομορφία του τουριστικού προϊόντος και τις τουριστικές δράσεις για το 2017.

Στα αξιοσημείωτα της έκθεσης, η πρόταση οργάνωσης τηλεοπτικής παραγωγής για την ανάδειξη του θαλάσσιου τουρισμού και του yachting από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Nautical Channel που εκπέμπει σε εκατομμύρια δέκτες σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο.

wtm2
Επίσης ο Δήμος Σκιάθου, θα συμμετάσχει με δικό του τουριστικό περίπτερο στην έκθεση της Θεσσαλονίκης (Philoxenia 2016 18-20/11), όπως και στην έκθεση της Αθήνας (Greek Tourism Expo 25-27/11).

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το